Foto: Publicitātes foto

Latvijā ir atklāta pirmā TikTok māja "Fam3 House", un tā ir pirmā un pagaidam vienīga māja Baltijā, informē "Balticevents".

"TikTok" māja ir vieta, kur dzīvo cilvēki, kas visu laiku ir aizņemti ar "TikTok" satura izveidi. Diennaktīs projekta dalībnieki nepārtraukti filmē un montē videomateriālu, kuru vēlāk jau redz daudzi "TikTok" lietotāji gan Latvijā, gan arī ārpus tas.

Šobrīd mājā mitinoties seši jauni tiktokeri, un visi čakli strādājot pie jauna satura filmēšanas, reklamējot gan šo projektu, gan savus personīgos profilus. "Fam3 House" dalībnieki ir vietējais prankers Andrejs (@andrejko_epta), ielu intervētājs Toms (@tommyboay), dejotāji Ksenija (@ksyusha.wavy) un Goša (@goshawty371), ka arī blogeres Eļa (@elyaasee) un Kate (@kateanalyy).

Visu mājas dalībnieku auditorija esot 300 tūkstoši sekotāju. "TikTok" tīklā komanda pārspēja viena video deviņu miljonu skatījumu atzīmi. Blogeru profilos ir vairāk nekā 20 videomateriālu, kas sasniedza miljonu skatījumu.

"Mēs regulāri čakli strādājam pie jauna materiāla izveides. Viss notiek ļoti draudzīgā atmosfērā. Daudzi dalībnieki jau bija pazīstami, bet ir tie, kas nesen iepazinās, jau kļuvuši par draugiem. Mēs eksistējam tikai pāris nedēļas, bet jau projektam ir savi fani, kuri regulāri mums raksta, sūta dāvanas un filmē video blakus mūsu teritorijai. Šodien strauji notiek sarunas par sadarbību ar vietējā šovbiznesa un sporta pārstāvjiem, kā ari ar blogeriem no ārzemēm," skaidro viens no "Fam3 House" dibinātājiem Romans Nozdrins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!