Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju šovbiznesa draugi būs ievērojuši, ka dažādos pasākumos un foto sesijās līdzās jau zināmiem izklaides sfēras darboņiem pēdējā laikā manāma kāda efektīga blondīne, kura gan auguma, gan tērpu, gan grima un matu ziņā neatpaliek no visas pasaules sieviešu skaistuma etalona – lellītes Bārbijas. Tā ir Laura Pumpura no Ventspils (attēlā).

Laura manīta izejam sabiedrībā kopā ar šovu zvaigzni Elīnu Melbārdi, kā arī pozējusi pikantajā sesijā kopā ar Latvijas seksa ekspertu Edgaru Toretto. Tauta uzreiz ievērojusi simpātisko gaišmati un garo, blondo matu un seksīgo kleitiņu dēļ jau mīļi iesaukusi par Latvijas Bārbiju.

Lai gan, vērtējot tikai pēc vizuālā tēla, meitene šķiet paviegla dzīves baudītāja, tā nebūt nav. "Esmu meitene no Ventspils, un man ir 22 gadi. Ceturto gadu dzīvoju Rīgā, precīzāk, Mārupē.

Studēju RTU ceturtajā kursa par nekustamā īpašuma vērtētāju. Dzīves sapnis man ir pašai uzsākt savu biznesu nekustamo īpašumu jomā. Apgūstu arī vizāžista prasmes," sarunā ar DELFI Izklaide ar sevi iepazīstina jaunā skaistule.

Brīvajā laikā Laurai patīk apmeklēt dažādus pasākumus - viņa labprāt iet kā uz teātri un koncertiem, tā uz hokeja un basketbola spēlēm. "Man patīk arī daudz ceļot un izzināt citu tautu kultūras, iepirkties un labi atpūsties," savu plašo interešu loku atklāj Laura, laužot mītus par blondu matu un Bārbijas tēla nesavienojamību ar intelektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!