Foto: Privātais arhīvs
Par Latvijas skaistāko sievieti šogad kļuvusī Rīgas Pašvaldības policijas darbiniece Lāsma Zemene (attēlā) savu daili likusi lietā, popularizējot darbavietu, un piedalījusies Rīgas Pašvaldības policijas reklāmā.

Globālajā tīmeklī izvietotā klipiņa mērķis ir aicināt cilvēkus iesaistīties sabiedriskās kārtības nodrošināšanā Rīgā, kļūstot par kārtībniekiem, un pievilcīgā Zemene ar vēl citām spilgtāk policijā strādājošām personībām iepazīstina ar darba atmosfēru un piedāvātajiem bonusiem.

Jau vēstīts, ka Lāsma savu karjeru sāka ar praksi Jelgavas Pilsētas Pašvaldības policijas personāldaļā, bet Rīgas Pašvaldības policijā viņa sākusi strādāt salīdzinoši nesen.

"Pašlaik man ir diezgan saspringts grafiks, lai veiksmīgi nokārtotu atestāciju, - intensīvi fiziskie un psiholoģiskie treniņi, apmācības šaušanā un konfliktu risināšanā, tieszinības ar uzsvaru darbam ar nepilngadīgajiem un vēl citas mācību lekcijas.

Pēc tā sekos atestācija un tad arī vadība, izvērtējot manas spējas, pieņems lēmumu, vai būšu piemērotāka darbam saskarsmē ar likumpārkāpējiem vai "darbam ar papīriem"," DELFI Izklaidei stāstīja Lāsma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!