Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijā sākusies cīņa par konkursa Mis PSRS titulu, un tajā piedalās arī meitenes no Latvijas, kuras par savu dzīvesvietu izvēlējušās Britu salas – konkursa pusfinālā iekļuvušas astoņas Latvijas pārstāves.

Atlase par tradīciju kļuvušajam konkursam Miss USSR UK sākās jau rudenī, bet nesen tika paziņoti to to meiteņu vārdi, kurām izdevies nokļūt līdz pusfinālam, un starp šīm meitenēm ir arī astoņas Latvijas skaistules.

Šonedēļ internetā sākās balsojums, kurā tiks noteiktas tās meitenes, kas iekļūs lielajā finālā - konkursa organizatori ziņo, ka no katras valsts cīņu varēs turpināt vairs tikai trīs pārstāves, tāpēc vairums meiteņu savos sociālajos tīklos uzsākušas enerģisku aģitācijas kampaņu.

Jau vēstīts, ka pērn Londonā notiekošajā krievvalodīgās kopienas rīkotajā konkursā, kura uzdevums, kā vēsta pasākuma organizatori, ir apvienot skaistākās krieviski runājošās meitenes no postpadomju republikām, triumfēja rīdziniece Viktorija Jerjomina.
Tiesa, ne visas bijušās Padomju Savienības valstis ir gandarītas par šāda konkursa norisi - aizvadītajā gadā Lietuva paziņoja, ka nevēlas nekādu saistību ar šo pasākumu un lūdza izņemt savu vārdu no visiem ar konkursa norisi saistītajiem materiāliem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!