Foto: Privātais arhīvs
Nav šaubu, ka tūkstošiem pašmāju skaistuļu, šovasar laiskojoties pludmalē, gribēs pašrocīgi ar kamerām iemūžināt un sociālajos tīklos izrādīt savus visu garo ziemu trenētos dupšus. Lai dupšu selfiji būtu perfekti, talkā nāk Latvijas labākais dibenu fotogrāfs Tomass Lukomskis.

Uztaisīt dibena selfiju nemaz nav tik vienkārši, kā iemūžināt pašbildē savu ģīmīti, kaut vai tā iemesla dēļ, ka tas prasa vairāk lokanības. Turklāt, atšķirībā no sejas, dibenu nevar uzlabot ar pamatīgu grima kārtu. Tomēr pastāv pāris triki, kurus ievērojot, dibena pašbildīte izskatīsies perfektāka.

"Pozai nav nozīmes - var bildēties, gan stāvot kājās, gan guļot, taču abos gadījumos dupsis nedaudz jāatšauj. Ja tas jau ir liels, atšaušanai nav nozīmes," DELFI Izklaides lasītājus instruē Lukomskis.

Nevajag satraukties, ja rokas šķiet par īsām kārtīgam attēlam. "Jo dupsis būs tuvāk kamerai, jo tas izskatīsies lielāks," atklāj dupšu fotogrāfiju meistars. Eksperts apliecina - labākā vieta, kur bildēt savu dupsi, patiešām būs pludmale, jo no augšas krītoša saules gaisma apaļumus bildē seksīgi ieēnos.

Liela nozīme arī apakšveļai. "Vislabākās biksītes būs tādas, kas ir līdz pusdupsim. Brazilian ir labākās, jo tad svītra ieiet dupsī un to vizuāli it kā pavelk uz augšu," interesantu knifiņu atklāj Lukomskis.

Jau tagad skaidrs, ka smukās latvju zeltenes šovasar noteikti vēlēsies sekot pasaules tendencēm, tātad sociālajos tīklos varam cerēt uz daudzām smukām dupšu bildēm.

Lai attēli nebūtu vienveidīgi, Lukomskis iesaka smelties idejas no labākajiem tieši dupšiem veltītajiem Instagram profiliem, piemēram Buttblog, Squatspo un, protams, Lukomsky, kur var baudīt tieši pašmāju zelteņu dibenu bildes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!