Foto: Privātais arhīvs

Radio Capital FM klausītāju iemīļotā raidījumu vadītāja Kristena jeb Kristīne Staņeviča (attēlā), kuru autosporta mīļotāji atpazīst kā Latvijas drifta meiteni, atklāj, kā saspringtajā ikdienā spēj ātri saposties, lai izskatītos satriecoši.

"Izskats ir mūsu vizītkarte, un tas ir svarīgs. Tomēr arī savai meitai mācu to, ka skaista seja un drānas nepalīdzēs, ja dvēsele būs netīra un runāsi sliktu. Izskatam vajadzētu harmonēt ar cilvēku," uzskata Kristena.

Viņa smejas, ka pēc izskata radio klausītāji uz ielas viņu nemaz tik bieži nepazīst. Biežāk meiteni atpazīst viņas otra hobija - drifta - dēļ.

Kristena ir Eiropas vicečempione starp meitenēm un šajā sakarā rādīta TV.  Kā jau katra meitene, arī Kristena rūpējas par to, lai labi izskatītos, taču atšķirībā no daudzām citām populārām dāmām, to dara "pa lēto".

"Viena kolosāla lieta, ko var darīt mājās - tā ir ledus lietošana sejas un ķermeņa ādai. Tas var būt tīrs ūdens ko sasaldē, gan arī viegla kumelīšu tēja (tad šim ledum būs antiseptiskas īpašības) vai viegla mētru tēja.

Ledus kubiciņu izsmērē pa ādu, kamēr izkūst vai kamēr šis process ir patīkams. Tas darāms pēc tam, kad āda notīrīta un pirms krēma uzklāšanas. Tad šim izkusušajam ledus ūdenim jāļauj nožūt un tad dienas krēms. Lieliski iesākta diena! Tonizē un mitrina," sarunā ar DELFI Izklaidi savu skaistuma triku moža rītam atklāj Kristena.

Par to, ka diēta nav tas labākais veids, kā uzlabot izskatu, viņa pārliecinājusies, pati izejot cauri dažādu veidu tievēšanas receptēm. "Pēc daudzajām reizēm, kad tā esmu pa desmit kilogramiem turpu šurpu staigājusi, varu pateikti tikai vienu. Mīļās sievietes! Nevajag jukt prātā! Tajos pāris kilogramos laime neslēpjas. Tas viss ir mūsu galvās.

Es tagad nesākšu lekciju par tēmu "vajag sevi pieņemt tādas, kādas esam" tomēr aicinu domāt drīzāk par dzīvesveida maiņu - vairāk kustību, kas rada prieku, endorfīnu un tā tālāk, nevis drastiski sevi ierobežot. Kaut vai uz laiku. Tas nav veselīgi. Vajag mainīties pašam - pa druskai, pa solim, vairāk kustēties un piedomāt pie ēdiena.

Lielākā daļa no cilvēkiem jau visu zina, kā vajag.  Un ja nezina, tad marš pie speciālista pēc padoma," tievēšanas pieredzē dalās Kristena.

Viņai ir sava recepte, kā ātri iegūt svaigu izskatu pēc negulētas nakts vai grūtas darba dienas. "Ļoti laba lieta ir gaismu atstarojošie konsīleri jeb maskējošie zīmuļi. Tos var droši klāt uz zilajiem riņķiem un problēmvietās, obligāti uz plakstiņiem arī, viegli izlīdzinot ar pirkstiem.

Galvenais piemeklēt ādas tonim atbilstošo krāsu. Savādāk sanāks pretējs efekts. Tad minerālpūderis un vaigu tonis. sejas āda izskatīsies svaiga - ar garantiju," recepti, kā ātri iegūt svaigu izskatu iesaka Kristena.

Izskatīgā meitene rēķina, ka, salīdzinājumā ar citām sievietēm, skaistumam tērējot maz.

"Iztieku bez dārgiem krēmiem, esmu atradusi sev tīkamu produktu lētajā kategorijā, bet ir lietas, kuras pērku dārgas. Un tas ir jau pieminētais gaismu atstarojošais konsīleris un lūpu laka. Bet lūpu laku vienreiz nopērc un viss - iet vismaz pāris gadus. Jā, es tiešām žēloju naudu skaistumam," smejas populārā radio meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!