Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 22. aprīlī, pulksten 19. vietnē twitch.tv norisināsies "Golin Accelerators of Relevance" Influenceru indeksa apbalvošanas ceremonija. Ārkārtas apstākļos interesenti pasākumam līdzi varēs sekot internetā.

Latvijas ietekmīgākos influencerus paziņos deviņās jomās un trijās kategorijās: mikro, medium un makro, portālu "Delfi" informēja topa veidotāji.

Labākie influenceri tika meklēti tādās jomās kā dizains, dzīvesstils, ēdiens, foto un video, izklaide, jaunatne, mode, skaistums un sports.

Inlfuenceri atlasīti, vadoties pēc starptautiskas, datos balstītas pieejas sadarbībā ar "Instagram" analītikas rīku "HypeAuditor" un vienu no vadošajiem datu vākšanas un izpētes uzņēmumiem Eiropā "Norstat".

Šogad indeksa metodoloģija tika pilnveidota, iesaistot vairāk neatkarīgo ekspertu. Viedokļa līderu sniegumu vērtēja tādi jomas pārstāvošie neatkarīgie eksperti kā šefpavārs Elmārs Tannis, pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs, sporta raidījumu vadītājs Rūdolfs Kugrēns, TV raidījumu vadītājs, režisors, producents Rolands Laķis un citi.

Pirms ceremonijas, 22. aprīļa rītā, pulksten 10. interneta vietnē twitch.tv norisināsies arī vebinārs par aktualitātēm influenceru mārketingā. Tajā piedalīsies Arnis Vērzemnieks, sniedzot ieskatu šī gada Influenceru indeksa tapšanas procesā. Piedalīsies arī Kristaps Siliņš, kurš pastāstīs par influenceru lomu un nozīmi krīzes laikā, kā arī citi.

Lai piedalītos vebinārā un/vai Influenceru indeksa 2020 apbalvošanas ceremonijā, lūgums aizpildīt šo formu: https://ej.uz/GOLIN2020.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!