Foto: Privātais arhīvs
Latvijas fitnesa sabiedrība šogad nerimstas spriest par kādu ļoti apņēmīgu sievieti, kura īsā laikā sasniegusi izcilus rezultātus fitnesā. Tā ir Kristīne Freiberga (attēlā) – sportiste, kura ceļā uz panākumiem nav zaudējusi savu pašmērķi – izveidot ķermeni, par kādu sapņo tieši viņa, nevis sacensību tiesneši.

"Sportiska un aktīva esmu bijusi visu mūžu. Jau izsenis esmu apmeklējusi sporta zāli, lai uzturētu sevi formā un sapņojusi, ka reiz varētu piedalīties fitnesa sacensībās, bet pavisam nopietni fitnesam pievērsos pirms trīs gadiem, kad mani apņēmās trenēt mans tagadējais dzīvesbiedrs Uldis Upītis," DELFI Izklaidei savu stāstu atklāj Kristīne.

Jau pēc gadu ilgiem intensīviem treniņiem viņa pirmo reizi kāpusi uz skatuves, lai piedalītos sacensībās bikini fitness kategorijā, iegūstot piekto vietu Latvijā un sesto Lietuvā. Pirmie panākumi devuši iedvesmu tālākam darbam.

"Man ļoti patika gūtie rezultāti un tas, kā spēju uzlabot savu ķermeni, kas motivēja trenēties tālāk. Turpmāk izmēģināju savus spēkus dažādās fitnesa kategorijās un federācijās, meklējot to, kura visvairāk atbilst maniem mērķiem, kas primāri vienmēr bijuši izveidot tādu ķermeni kādu vēlos pati, nevis to, kas visvairāk atbilst kādai fitnesa kategorijai," ceļā uz panākumiem savu individualitāti nezaudēja apņēmīgā sportiste.

Galu galā Kristīne fitnesu tik ļoti iemīlējusi, ka pirms gada sapratusi, ka vēlas ar to saistīt arī savu profesionālo dzīvi, palīdzot arī citiem cilvēkiem iegūt viņu sapņu augumu. Šobrīd Kristīnes ikdienas grafiks ir visai iespaidīgs.

"Uzskatu, ka savu dzīvi, tāpat kā ķermeni, veidojam mēs paši, tādēļ, lai sasniegtu pati savus sapņus, pēdējo gadu apvienoju vizāžistes darbu, nodaļas vadītājas darbu medicīnas laboratorijā, studijas LSPA, lai iegūtu trenera sertifikātu, un līdz šim visnopietnāko sagatavošanos sacensību sezonai," savas nodarbes uzskaita apņēmīgā jaunā sieviete.

Smagais darbs atmaksājies. Šajā sacensību sezonā Kristīne tikusi pie iespaidīga godalgu skaita, kuru dēļ citi pašmāju fitnesa censoņi apņēmīgo sportisti jau dēvē par Latvijas jauno zvaigzni.

Startējot Miss Figure kategorijā, NAC bodibildinga federācijā, Kristīne ieguvusi 3. vietu Viļņas kausā, Lietuvas vicečempiones, Latvijas čempiones un pasaules čempiones titulus, kā arī NABBA federācijā - Lietuvas un Latvijas absolūtās čempiones titulu.

"Šobrīd jau sezona tuvojas noslēgumam, vairs atlicis tikai NABBA federācijas pasaules čempionāts. Tūliņ arī beigšu mācības LSPA, kurās būšu ievērojami papildinājusi savas praktiskās zināšanas fitnesā, un iegūšu treneres sertifikātu

Fitness viennozīmīgi ir kļuvis par manu dzīvesveidu, bet tas tik daudz nav izmainījis manu ikdienu, jo ēdu veselīgi un sportoju arī pirms tam, cik ļāvis man pašai augt kā personībai.

Vienmēr esmu bijusi paškritiska, kas licis katru darbu darīt ar vislielāko atbildības sajūtu un atdevi, bet tikai pēdējie gadi ir patiesi ļāvuši man patiesi noticēt saviem spēkiem un apzināties, ka dzīvē ir iespējams sasniegt visu, ko paši vēlamies," savu iedvesmojošo stāstu noslēdz Kristīne.

Sekot jaunās zvaigznes panākumiem iespējams viņas Facebook lapā, kur jau drīz sekos arī informācija par iespējām trenēties pie iedvesmojošās sportistes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!