Foto: Publicitātes foto

Sākoties jaunam gadam, daudzi uzņēmumi un organizācijas piedāvā īpašus kalendārus, bet vienu no pikantākajiem kalendāriem šogad izdevis sporta bārs OlyBet sadarbībā ar Aldaris Latvijas Basketbola līgu.

Lai iepriecinātu visus basketbola fanus, tapusi mākslinieciska fotosesija, kurā galvenajās lomās iejutušās populārāko Latvijas basketbola klubu karsējmeitenes un līdzjutējas.

Kā norāda kalendāra veidotāji, basketbola karsējmeitenes vienmēr ir bijusi šī sporta veida pievilcīgākā daļa vīriešu auditorijai spēļu starplaikos, un kalendārā katras Aldaris Latvijas Basketbola līgas komandas meiteņu daile ir īpaši izcelta piecdesmito gadu basketbola tematikā.

Kalendāra fotogrāfiju autors ir Renārs Koris, par stilu rupējusies Ramona Lazda, bet modeles tērpušās veļas zīmola Amoralle izstrādājumos.

Jaunais kalendārs nebūs pieejams brīvā tirdzniecībā, taču to bez maksas var iegūt, sekojot līdzi jaunumiem OlyBet sporta bāra un Latvijas Basketbola savienības sociālajos tīklos un iesaistoties dažādās aktivitātēs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!