Foto: Publicitātes foto

Latviešu šķēpmetēja Madara Palameika (attēlā), kurai pieder Latvijas rekords šķēpmešanā, pievienojusies to sportisko un apņēmīgo sieviešu pulciņam, kuras pozējušas fotogrāfam Aleksandram Sokolovam.

"Es pats mazliet esmu saistīts ar sportu, tāpēc zinu, cik milzīgi daudz ir jāiegulda, lai sasniegtu rezultātus. Madaras rezultāti ir fantastiski! Viņai pieder Latvijas rekords, viņa piedalās gan pasaules čempionātā, gan Olimpiādē," to, kāpēc viņš izvēlējies bildēt Madaru, skaidro Sokolovs.

"Lai uztaisītu labu bildi, man ir svarīgi cienīt modeli. Madaru ir par ko cienīt. Kopš tā laika, kad sāku fotografēt sportistus, vairs nevaru iedomāties savā objektīva priekšā kādu dāmu no "sabiedrības krējuma", kas apmeklē visas prezentācijas un kafejnīcu atklāšanas un kuru bildes var redzet portālos ar glāzīti rokā. Nē, nē.

Es negribu fotografēt arī "wannabe" dziedātājas. Tādas kā Madara maina manu priekšstatu par to, kādai jābūt sievietei, kura iedvesmo!" par savu modeli jūsmo fotogrāfs, kura uzņemtās bildes var novērtēt arī viņa mājaslapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!