Foto: DELFI

2017. gada rudenī pašmāju literatūrā spilgti uzmirdzēja rakstniece un zobārste Karīna Račko, kuras pirmais izdotais erotiskais romāns "Saplēstās mežģīnes" kļuva par dižpārdokli. Par iedvesmas trūkumu autore nevar sūdzēties – šobrīd viņa strādā jau pie savas ceturtās grāmatas.

"Viss būs, nāks un notiks – plauks pavasaris, taps gaisma, reibinās saulrietu krāšņums un naktis zem zvaigzņotām debesīm, pārāk skaistas, lai gulētu... Un pa vidu tam visam es rakstīšu ceturto – soli pa solim, izelpu pa izelpai," saviem atbalstītājiem sociālajos tīklos aizvadītajā nedēļā vēstījusi Račko.

Rakstnieces paziņojums licis sarosīties viņas daiļrades cienītājām, kuras komentāros atzinušas, ka ar nepacietību gaida, kad dienasgaismu ieraudzīs ceturtais romāns.

Atgādinām, ka Račko pirmajai grāmatai sekoja pērn vasarā izdotais otrais romāns "Debesis pelnos", kas arī iemantoja plašu fanu pulku.

Savukārt pērn decembra vidū iznāca autores trešais romāns "Samaitātā", kuru pati Račko dēvēja par savu līdz šim provokatīvāko darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!