Foto: Privātais arhīvs

Latvijas selfiju karaliene Santa Čerņevska (attēlā) nupat atgriezusies no īpaši smalka ceļojuma uz Londonu un Milānu. Tajā viņu vedis noslēpumains mīļotais – ļoti turīgs biznesmenis. Baudot ekskluzīvus prieciņus, Santa nav aizmirsusi par faniem, kuri viņu atpazinuši arī ārzemēs.

"Ceļojumā uz Londonu braucu ar savu draugu, kura vārdu pagaidām nevēlos publicēt. Viņam ir vairāki biznesi Maskavā un labas attiecības ar vairākiem Krievijas šovbiznesa cilvēkiem. Draugam beidzot bija no darbiem brīvs brīdis, ko veltīt man. Izdomājām braukt uz Londonu, lai pavadītu laiku kopā, kā arī iepirktos," DELFI Izklaidei atklāj Santa.

Pēc tam abi devušies uz Milānu, kur pievienojusies arī Santas draudzene. Mīļotajam arī ceļojuma laikā bija daudz jāstrādā, un Santa ar draudzeni tajā laikā varēja nodoties galvu reibinošam šopingam.

Tā kā mīļotais naudu sirdsdāmai nežēlojis, pāris nakšņojis īpaši ekskluzīvās viesnīcās. Tieši selfiji no smalkajām mītnēm izpelnījušies lielu Santas fanu sajūsmu sociālajos tīklos. "Mans draugs izvēlas tikai smalkas viesnīcas. Londonā mēs dzīvojām pašā centrā, bet Milānā tieši tāpat - pie Milānas Doma.

Milānas viesnīca iekaroja manu sirdi - tā bija kā dzīvoklis, lieli apartamenti, un tur tas dizains bija nenormāli dievīgs - rozā, ar skaistām gleznām. Manam draugam ļoti patīk mani lutināt, tāpēc viņš izvēlas tikai labāko," palepoties var populārā selfiju meitene.

Viss ceļojums kopā izmaksājis ap 4000 eiro, un tā laikā Santa sev neko nav atteikusi. "Iegādājos jauno telefonu, gan Londonā, gan Milānā iepirku dizaineru drēbes. Mans mīļotais cilvēks mani veda tikai labākajos restorānos, kafejnīcās un veikalos, līdz ar to man gribot negribot bija jāiet uz smalko galu," stāsta Santa.

Nevienu brīdi ceļojuma laikā Santa netika aizmirsusi arī savus fanus, regulāri lutinot tos ar selfijiem un video sižetiņiem. Vēl vairāk - skaistule dzīvē satikusi savus ārzemju fanus. "Sēdēju Londonā viena un gaidīju draugu. Beigās nesagaidīju. Sāku jau psihot, bet man tieši sāka rakstīt viena meitene, kura vaicāja, vai tiešām esmu Londonā.

Pēc tam viņa uzaicināja mani iet patusēt kaut kur klubā," stāsta Santa. Viņu iedrošinājis fakts, ka fane cītīgi skatījusies TV zvaigznes šovu, un viņa piekritusi kopā patusēt. "Nenormāli jautri noballējāmies, tā meitene ir tik forša! Vēlāk vēl mums bija afterparty, kur bija arī viņas draugi no Latvijas - tur visi zināja, kas es esmu.

Tā ir tik fantastiska sajūta - būt svešā valstī, bet ar savējiem, kuri tevi atpazīst," par jauko tikšanos jūsmo Santa.

Diemžēl ceļojumā piedzīvoti arī nepatīkami starpgadījumi. Pirms lidojuma uz Milānu Santa bija iecerējusi uz pāris dienām atgriezties Rīgā, taču nokavēta lidmašīna, tāpēc meitene palikusi Londonā.

"Toties iepazinos ar jauku puisi, kurš man tad ļoti palīdzēja. Tieši kad nokavēju lidmašīnu, man izlādējas telefons. Nevarēju sazvanīt savu draugu, sapratu, ka jārīkojas pašai. Pašai bija jāmeklē viesnīca, taksis, un jādomā, ko vispār vakarā darīšu, jo vienai taču ir garlaicīgi.

Tas skaistais puisis pajautāja man telefona numuru un ieteica labu viesnīcu, netālu no lidostas. Es aizbraucu uz turieni," stāsta Santa. Diemžēl Santas draugs, uzzinājis par šo pavērsienu, sarīkojis kārtīgu skandālu, kā dēļ Santa pat sākumā atteikusies viņam sekot uz Milānu.

Meitene iecirtusies un Londonā ļāvusies kārtīgai uzdzīvei, kamēr viņas mīļotais, lai nezaudētu Santu, ticis pie jaunām biļetēm lidojumam uz Milānu, ko Santa atkal gandrīz nokavējusi. Par laimi, Santu izglābis pilsētā iepazītais skaistais puisis, kurš viņu nogādājis lidostā pēdējā brīdī, lai ieņemtu vietu lidmašīnā biznesa klasē.

"Mans draugs grib, lai man būtu vissmalkākās lietas. Pat manai draudzenei viņš nopirka biļeti biznesa klasē, lai man nav garlaicīgi," ar mīļoto lepojas Santa.

Atgriežoties mājās, Santu gan gaidījis brāziens no mammas, kura gaidījusi meitu mājās jau pēc Londonas brauciena. "Kā jau katra mīloša mamma, viņa ļoti uztraucas par mani, taču man tas patīk. Tagad viss ir kārtībā, mamma ir laimīga, ka esmu mājās ar daudzām skaistām dāvanām," tā Santa.

Turīgais mīļotais cer, ka uz Valentīna dienu Santa brauks uz Maskavu, lai atpūstos ar viņu un viņa slavenajiem krievu draugiem, taču Santa vēl nezina, vai saspringtajā ikdienā tik drīz atradīs laiku vēl vienam ceļojumam. "Redzēs, man vēl Latvijā daudz kas darāms," teic selfiju karaliene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!