Foto: Publicitātes foto

Skaistuma konkursa Mis un Misters Latvija 2011 dalībnieki, noslēdzot gatavošanos lielajam konkursam, apliecināja to, ka ir gatavi piepildīt savus lielos sapņus un mērķus, basām kājām kāpjot uz stikliem.

Lai sagatavotos konkursam, kurā notiks cīņa par Latvijas skaistākā jaunieša titulu, konkursa dalībnieki jau vairākus mēnešus pilnveido sevi dažādās mācībās un aktivitātēs. No 25. janvāra katru svētdienu sagatavošanas procesa ietvaros jauniešiem notika īpaši psiholoģiskie pārmaiņu treniņi Agritas Grosbartes vadībā, kuri noslēdzās 6. aprīlī.

Noslēguma dienā jaunieši pierādīja, ka ir psihloģiski gatavi lielajam izaicinājumam, gūstot īpašu sajūtu pieredzi, kāpjot uz stikliem.

Konkursa Mis un Misters Latvija 2011  fināls notiks 15. aprīlī Ķīpsalā izstādes Intertextil Balticum ietvaros. Par skaistāko jauniešu tituliem sacentīsies kopā 11 meitenes un puiši no visas Latvijas.

Anna Losmane konkursā pārstāvēs Liepājas pusi, lai gan tagad dzīvo Rīgā. Kopš 19 gadu vecuma meitene ir finansiāli neatkarīga un strādā vienā no vadošajām Latvijas universālbankām, ieguvusi augstāko izglītību Banku augstskolā un turpina studijas Ekonomikas un Kultūras augstskolā.

Sandra Žera ir īsta rīdziniece, kurai patīk atrasties pilsētas burzmā. Viņa pabeigusi Rīgas Angļu ģimnāziju un šogad esmu apņēmusies iegūt arī Latvijas Universitātes Starptautisko ekonomisko attiecību diplomu, bet viņas sirdslieta ir teniss.

Dana Antropova dzimusi Latgales sirdī Rēzeknē, taču mīl visu Latviju tās skaistās dabas dēļ. Vēlmē pēc patstāvības devusies uz galvaspilsētu, kur dzīvo jau piecus gadus - veiksmīgi strādā, studē svešvalodas un finanses.

Zane Apsīte dzīvo Alūksnes novadā, Annas pagastā, pašlaik studēju Rīgas Stradiņa universitātē multimediju komunikāciju. Vecāki teic, ka meita piedzimusi ar pastalām kājās, jo kopš agras bērnības dejo tautiskās dejas.

Jolanta Margeviča dzimusi Dagdas novadā, taču uzaugusi un dzīvo Rīgā, šogad gatavojas absolvēt Rīgas Uzņēmējdarbības koledžu, iegūstot grāmatveža kvalifikāciju. Jau 6 gadus Jolanta veiksmīgi strādā par modeli.

Eva Dombrovska nāk no Cēsīm, lai gan jau no piecu gadu vecuma dzīvoju Jelgavā. Pēc Murjāņu Sporta ģimnāzijas absolvēšanas mācījusies Latvijas Lauksaimniecības universitātē.

Jelgavnieks Roberts Naglis šobrīd studē tiesību zinātnes Latvijas Universitātē un sevi dēvē par ļoti daudzpusīgu - viņa talanti ir capoeira dejas, parkūrs, ķermeņa lokanība, peldēšana, akrobātika, dziedāšana, ģitārspēle, ēdienu gatavošana, riteņbraukšana, dejošana, veikbords, snovbords, ūdensslēpošana, ielu vingrošana.

Rihards Akmentiņš nāk no Rīgas un šobrīd vada savu uzņēmumu, bet vasarā interesentus apmāca sērfošanā.

Jānis Millers dzimis Jelgavā, studēja Latvijas Lauksaimniecības Universitātes Pārtikas tehnologu fakultātē un jau 10 gadus nodarbojas ar biškopību, zina, kā stādīt mežu.

Kaspars Romanovs nāk no Balviem un protot runāt latgaliski. Puisis ir restaurators, sertificēts masieris, veselīga dzīvesveida piekritējs. Viņš ieguvis bakalaura grādu Sporta pedagoģijā un lepojas ar to, ka viņam ir A, B, C, un drīz būs arī D kategorijas autovadītāja apliecība.

Jānis Rumpis pārstāv Ogri un mācījies Ogres Valsts tehnikumā par elektronikas tehniķi. Brīvajā laikā dzied, vada pasākumus, spēlē volejbolu, apmeklē svaru zāli un remontē automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!