Foto: Publicitātes foto

Apmeklējot saviesīgus pasākumus un kāpjot uz lielās skatuves, viens no galvenajiem uzdevumiem ir pirms tam atrast piemērotu tērpu, taču nereti gadās, ka apģērbs padevies tik krāšņs un iespaidīgs, ka vēl ilgi sabiedrībā par to tiek runāts, tādēļ DELFI Izklaide piedāvā pašmāju slavenību šī gada pikantāko stila pērļu apkopojumu.

Marika Ģederte demonstrē krūtis un kājas

Foto: DELFI

Jūnija sākumā Jūrmalas ekskluzīvajā atpūtas zonā Havana Club Lounge norisinājās starptautiskā skaistumkonkursa Mrs. Top of the World fināla pasākums, kurā nedalītu sanākušo viesu uzmanību izpelnījās uzņēmēja Marika Ģederte (attēlā).

Par Latvijas galveno blondīni dēvētā sabiedrības dāma šim īpašajam notikumam bija izvēlējusies koši dzeltenu kleitu ar iespaidīgu dekoltē izgriezumu, kas daļēji atsedza Ģedertes krūtis. Vēl jo pikantāku tērpu padarīja ne tikai iespaidīgais krūšu zonas izgriezums, bet arī šķēlums, kurš visā krāšņumā atsedza izskatīgās sievietes iedegušās kājiņas.


Jeļena Ušakova pārsteidz ar pikantu dekoltē

Foto: DELFI

Par vienu no ievērojamākajiem šīs vasaras notikumiem izvērtās Krievijas populārā televīzijas šova Comedy Club jubilejas dzīres, kuras norisinājās Jūrmalā. Starp šī pasākuma apmeklētājiem bija arī Rīgas mērs Nils Ušakovs un viņa sieva Jeļena (attēlā).

Uz citu dāmu fona pievilcīgā sieviete izcēlās ar iespaidīgu dekoltē – pasākumam viņa bija izvēlējusies vecrozā kleitu ar flisētu tērpa augšējo daļu un īpaši lielu izgriezumu, kurš visā krāšņumā atklāja viņas tvirtās krūtis.


Linda Leen izrāda savas iespaidīgās krūtis

Foto: DELFI

Augusta izskaņā Vīna studijā Rīgas centrā norisinājās pašmāju veļas, zeķu un naktstērpu zīmola Amoralle rīkotā labdarības skate, kurā pašmāju modeles demonstrēju pikantus tērpus, taču savu tiesu uzmanības izpelnījās arī dziedātāja Linda Leen (attēlā), kura visus pārsteidza ar iespaidīgu dekoltē izgriezumu.

Linda pasākumā piedalījās kā īpašā viešņa - viņa sanākušos ļaudis priecēja ar muzikālu uzstāšanos. Savam priekšnesumam skatuves māksliniece bija izvēlējusies baltu kleitiņu, kura ne tikai izcēla dziedātājas glīti iedegušo ādu, bet arī viņas iespaidīgās krūtis.


Laima Vaikule atkal pārsteidz 'Jaunajā vilnī'

Foto: F64

Jūlijā Jūrmalā norisinājās jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2013, kurā neiztrūka krāšņu un pamanāmu tērpu. Kā jau katru gadu, arī šoreiz īpašu ievērību izpelnījās Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā), kura pārliecinoši demonstrēja savu stila izjūtu.

Vakaros, kad dziedātājai bija jāuzstājas, viņa Dzintaru koncertzālē ieradās īpaši sapucējusies, bet arī dienās, kad viņas pienākums bija tikai vērtēt jaunos mūzikas censoņus, Vaikule sanākušos priecēja ar rūpīgi pārdomātu stilu, atļaujoties arī pāris pikantērijas.

Dārta Daneviča – gada apspriestākā tērpa īpašniece

Foto: DELFI

Februāra izskaņā Latvijas Nacionālajā operā norisinājās ikgadējā pašmāju Stila un modes balvu pasniegšanas ceremonija, kurā par vienu no galvenajām vakara zvaigznēm kļuva Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča (attēlā).

Sieviete ne tikai tika godināta kā aizvadītā gada stilīgākā aktrise - nedalītu uzmanību izpelnījās arī viņas izvēlētais tērps. Dārta uz svinīgo ceremoniju ieradās melnā kleitiņā ar drosmīgu izgriezumu, un, lai gan Danevičas dekoltē zona bija piesegta ar caurspīdīgu audumu, kleita visā krāšņumā atsedza mākslinieces krūtis.

Katy Tindemark uzstājas bez biksītēm

Foto: Publicitātes foto

Decembra sākumā ar krāšņu burziņu izklaides vietā Crystal Club noslēdzās starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World, kura izskaņā uz skatuves kāpa vairāki populāri pašmāju mūziķi. Viņu vidū bija arī dziedātāja Katy Tindemark (attēlā).

Ukraiņu izcelsmes skatuves māksliniece šim notikumam bija izvēlējusies ļoti īpašu tērpu - viņa uzstājās dizaineres Kristīnes Deimon darinātajā vakarkleitā ar oriģinālu sānu izgriezumu, kas valkātājai liedza uzvilkt biksītes.

Jenny May labdarības ballē zibina bikšeles

Foto: Publicitātes foto

Jūnija izskaņā Vecrīgas viesnīcā Grand Palace Hotel norisinājās labdarības pasākums The Global Party, uz kuru pulcējās viss pašmāju sabiedrības krējums, taču vislielāko ievērību izpelnījās dziedātāja Maija Stuģe jeb Jenny May (attēlā), kura sanākušos viesus iepriecināja ar ļoti pikantu tērpu.

Labdarības ballē Jenny May sanākušajiem viesiem sniedza muzikālu priekšnesumu, kura laikā tika izpildīta arī kaislīga deja, taču uzstāšanos vēl jo jutekliskāku padarīja viņas izvēlētais tērps - melna, caurspīdīga auduma kleitiņa ar garām bārkstīm lejasdaļā, kura visā krāšņumā atklāja sievietes pievilcīgās ķermeņa aprises.


Ralfs Eilands visai Eiropai rāda pliku torsu

Foto: F64

Maijā visa Eiropa ar lielu aizrautību sekoja līdzi starptautiskajam dziesmu konkursam Eirovīzja, kurā Latviju pārstāvēja puišu grupa PeR, kuras dalībnieks Ralfs Eilands (attēlā vidū), lai pārsteigtu publiku, uz skatuves pat kāpa ar atkailinātu torsu.

Jau nacionālajā atlasē, kura norisinājās februārī, Ralfs uzstājās ar pliku vēderu - puiša ķermeņa augšdaļu sedza vien spīdīga žakete. Protams, sabiedrībā uzreiz jaunieša kailais torss tika pārspriests un aprunāts, tomēr, par spīti tam, mūziķis paziņoja, ka kreklu negrasās vilkt.

"Tērpi paliks tādi paši, un arī Eirovīzijas starptautiskajā pusfinālā kreklu noteikti nevilkšu. Apzinos, ka ne tuvu nelīdzinos kačokam un nevaru pretendēt uz seksīga auguma standartu, bet man primārais ir brīvības sajūta uz skatuves un tieši tādēļ vēlos sajust to rokenrolu," februārī sarunā ar DELFI Izklaide paziņoja Eilands.

Arī ārzemju zvaigznes izrāda savus labumus

Foto: AFP/Scanpix

Lai gan pašmāju atpazīstamie ļaudis nereti mēdz sabiedrību pārsteigt ar pikantiem un krāšņiem tērpiem, nevar noliegt, ka ārzemju zvaigznes ir daudz pārdrošākas un drosmīgākas, un miesas izrādīšana jau kļuvusi gluži vai par normu gan ikdienā, gan defilējot pa sarkano paklāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!