Foto: Publicitātes foto
Šovasar Latvijā norisināsies starptautisks skaistumkonkurss "Mrs. Elite Beauty Queen", un pasākuma organizatori atklājuši pirmo dalībnieci no Latvijas. Tā būs 28 gadus vecā Laura Dreimane. Nesenā pagātnē simpātiskā tumšmate strādājusi par trolejbusa vadītāju, bet tagad aktīvi studē grāmatvedību.

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss "Mrs. Elite Beauty Queen 2019" Latvijā notiks no 28. jūlijam līdz 2. augustam, un tajā piedalīties dalībnieces vecumā no 20 līdz 45 gadiem no vismaz 30 pasaules valstīm, "Delfi Izklaidi" informē konkursa rīkotāji.

Kā akcentē konkursa rīkotāji, šis ir pirmais skaistumkonkurss pasaulē, kura ideja ir līdzīga kā "Victoria's Secret" grandiozajam šovam. Tajā piedalās dalībnieces, kuras jau uzvarējušas un sevi spilgti pierādījušas dažādos pasaules līmeņa skaistumkonkursos. Dalībnieces tiek dēvētas par izsmalcinātiem skaistumkonkursu "briljantiem" jeb "eņģeļiem".

Latviju šova finālā drīkstēs pārstāvēt vairākas dalībnieces. Tā piemēram, iepriekš jau minētā Laura Dreimane šova finālā startēs ar titulu "Mrs. Elite Beauty Queen Rīga 2019".

"Nolēmu piedalīties konkursā, lai rastu jaunus izaicinājumus un gūtu jaunu pieredzi. Šim konkursam veltīšu daudz pūļu, laika un atdevi, bet ierastajā ikdienā daudz nekas nemainīsies," stāsta Laura.

Simpātiskās tumšmates ikdiena paiet mācoties. Laura agrāk piepelnījās kā trolejbusa vadītāja, bet tagad viņa studē grāmatvedību, kā arī pilnveido sevi, apmeklējot dažādus kursus. Savukārt brīvajā laikā viņa iecienījusi daudzu latviešu hobiju – sēņošanu.

"Hobiju man daudz nav, bet patīk sēņot, rudenī ar mammu diezgan bieži sēņojam. No sporta aktivitātēm vislabāk patīk skriet, kas palīdz uzturēt formu un sniedz mundrumu visas dienas garumā," par sevi stāsta Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!