Foto: Publicitātes foto
Šovasar Latvijā norisināsies starptautiskais skaistumkonkurss "Ms. & Mrs. Elite Beauty Queen 2019", kurā 40 daiļavas no dažādām valstīm sacentīsies par pasaulē skaistākās sievietes titulu vecuma grupā no 15 līdz 29 gadiem. Latviju konkursā pārstāvēs psiholoģijas studente Diāna Kudrjašova.

Kā "Delfi Izklaidi" informē konkursa organizatori, uz dailes sacīkstēm, kas Latvijā norisināsies no 28. jūlija līdz 2. augustam, pošas 200 cilvēku liela ārvalstu delegācija. Konkursa finālu vadīs supermodele un biznesa lēdija Anna Gomonova no Ukrainas, bet viņas partneri šova veidotāji atklās jūlija sākumā.

Latvijas vārdu konkursā nesīs šarmantā rudmate Diāna. "Mana ikdiena ir ļoti piesātināta un dažāda. Vidēji divas līdz trīs stundas es veltu sportam. Man ļoti patīk lasīt grāmatas. Pilnveidoju un attīstu savu koučinga praksi. Vienmēr cenšos atrast laiku saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem," par sevi stāsta ugunīgā rudmate.

Diānas izpratnē visa skaistā pamatā esot mīlestība, kā arī sevis un apkārtējās pasaules pieņemšana. "Iekšējais skaistums – cilvēka svarīgākā īpašība," uzskata Diāna, kura konkursā startē ar titulu "Ms. Elite Beauty Queen Globe International 2019".

Latvijas pārstāve konkursā ir pārliecināta – stipra sieviete pilnīgi noteikti esot sievišķīga sieviete, kura vienmēr iestājas par mieru un labestību, sieviete, kura ar vienu maigu skatienu spēj vīrieti iedvesmot lielām lietām. Tāda, kas spēj apkārtējos motivēt ar savu pozitīvo enerģiju un labo sirdi.

"Jau kopš bērnības sapņoju piedalīties skaistumkonkursā un, protams, uzvarēt! Nolēmu pieteikties, bet tikai pēc tam sapratu, ar ko man ir darīšana, bet ... esmu ļoti priecīga," par lēmumu piedalīties konkursā stāsta Diāna. Izgāšanās vai neveiksme viņu nebaida. "Neuzskatu neveiksmi par kaut kādu milzīgu traģēdiju. Pirmkārt, tā ir pieredze, lai mācītos un attīstītos. Kāpēc gan nepamēģināt?!"

Jāatzīmē, ka skaistumkonkursa "Ms. & Mrs. Elite Beauty Queen 2019" ietvaros jau notikuši un tiek plānoti vēl vairāki labdarības pasākumi. Diāna uzskata, ka labdarība ir brīnišķīga, jo tā ļauj dalīties un palīdzēt citiem.

"Ja savas dzīves laikā esi daudz sasniedzis, tad dalies ar šo pieredzi un prieku. Vairo pozitīvo un palīdzi pasauli veidot skaistāku un labāku," piebilst Diāna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!