Foto: Privātais arhīvs
Realitātes šovu zvaigzne, modele un dejotāja Nikola "Koko" Ostina (attēlā) izpelnījusies "pasaulē skaistākā dibena" īpašnieces statusu, un, lai nosargātu šo titulu, viņa regulāri saviem atbalstītājiem atgādina par savu pievilcīgo pēcpusi.

Šonedēļ Koko mikroblogu vietnē Twitter nomainījusi savu titulbildi, un šis foto jau kļuvis par īstu interneta sensāciju un nodēvēts par seksīgāko selfiju pasaulē - jaunajā attēlā viņa pozē īpaši pieguļošā mežģīņu kleitiņā, kura Nikolas sievišķīgos apaļumus atklāj visā krāšņumā.

Īpaši lielu sajūsmu Nikolas krāšņās pēcpuses faniem raisījis fakts, ka Koko zem mežģīņu kleitiņas nav uzvilkusi apakšveļu, tā vēl uzskatāmāk nodemonstrējot savas slavenās ķermeņa aprises.

Jāpiebilst, ka vēl nesen  publiskajā telpā tika baumots, ka Nikola, gluži tāpat kā krūšu, arī dibena vaigu apjomu uzlabojusi ar implantu palīdzību, taču viņa šīs runas atspēkoja - TV seriāla The Doctors ietvaros Koko devās pie doktora Endrjū Ordona, kurš ar ultraskaņas aparatūras palīdzību secināja, ka skaistules dibenā implantu nav.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!