Foto: Vida Press
Daudzi noteikti atceras, ka par vienu no Lielbritānijas prinča Viljama un Keitas Midltones (tagad Kembridžas hercogiene Katrīna) kāzu apspriestākajiem tematiem kļuva līgavas māsas Pipas formīgais dupsis. Arī brīvdienās notikušajās prinča Harija un bijušās aktrises Meganas Mārklas kāzās ievērību izpelnījies kāds glīts dibens.

Viljama un Katrīnas kāzās pirms septiņiem gadiem līgavas māsa Pipa bija ģērbusies pieguļošā kleitā, kas izcēla viņas formīgo sēžamvietu, un pēc bilžu publicēšanas presē pasaule vēl ilgi tīksminājās par hercogienes māsas izteiksmīgo gurnu līniju.

Līdzīgs scenārijs noticis arī Harija un Meganas kāzās. Šoreiz uzmanību izpelnījušās līgavas labākās draudzenes, 38 gadus vecās kanādiešu stilistes Džesikas Mulronijas sievišķīgās auguma aprises.

Kā vēsta britu prese, kas, visticamāk, vēl ilgi nespēs attapties no karaliskajām kāzām, Džesika uz Vindzoras pils Svētā Džordža kapelas kāpnēm esot piedzīvojusi "Pipas momentu".

Meganas labākās draudzenes dvīņu puikas turēja līgavas plīvuru un pavadīja topošo sievu līdz altārim.

Savukārt abu zēnu māmiņa, kura bija ģērbusies zilā, pieguļošā kleitā, pielūkoja, lai visi bērniņi labi uzvestos, un palīdzēja mazajiem līgavas pavadītājiem uzkāpt pa kapelas kāpnēm.

Preses fotogrāfi iemūžinājuši kadru virkni, kurā Džesika redzama no mugurpuses, un, kā vēsta britu tabloīdi, fotogrāfijas izpelnījušās lielu ievērību un dedzīgi apspriestas sociālajos tīklos, kur ļaudis apbrīnojuši Meganas draudzenes dibenu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!