Foto: Privātais arhīvs

Viesnīcniece, bijusī augsta ranga politiķe Linda Mūrniece sprīdi pēc pēkšņajām laulībām sniegusi plašāku interviju glancētajam žurnālam, kurā atklāj savas sajūtas pēc trešajām kāzām.

Sarunā ar Kristīni Rudzinsku intervijā izdevumam "Lilit" Linda Mūrniece-Freiberga atklāj, ka ar liepājnieku Agri Freibergu apprecējusies pēc divu mēnešu pazīšanās.

Laulības ar Agri viņai ir trešās dzīvē, un, kā saka pati sieviete, "skatos uz šo pasākumu kā uz mūsu abu pēdējo laulību".

Intervijā viņa atzīst, ka jau dažu nedēļu laikā bijis skaidrs, ka Agris ir viņai īstais. "Tas ir šī vecumposma šarms, ka uzreiz zini – vai nu ir, vai nu nav. Ja mani jau divus mēnešu nekas viņā nekaitina, esmu pārliecināta – ir perspektīva."

Pēc vairākām neveiksmīgām attiecībām Mūrniecei ir skaidrs, ka "cilvēks atklājas nedēļas laikā". Viņai uzreiz esot skaidrs, vai vīrietis gadienā nemēģina iekārtoties "tev uz galvas", – tā ekspolitiķei gadījies iepriekš, un par šiem vīriešiem viņa nav klusējusi arī sociālajos tīklos.

Linda Mūrniece-Freiberga jau kāzu dienā portālam "Delfi" ziņoja, ka viņu abu vecumā neko nokavēt nevarot, un to viņa apliecina arī intervijā sieviešu žurnālam.

Šobrīd Mūrniece bauda drošības sajūtu kopā ar Agri Freibergu, kā arī mācās paklusēt. "Blakus ir cilvēks, kuru varu paļauties, ar kuru runāt. Kuram izkliegt visu savu sāpi. Kurš apskaus, neuzdodot liekus jautājumus. Tas ļoti palīdz. Kamēr nebija, bija lieli izmisuma brīži, [..] sievietei tomēr ir vajadzīgs vīrietis," spriež jaunlaulātā.

"Delfi" jau vēstīja, ka Mūrniece un biedrības "Dzīvības koks" Liepājas atzara mentors Agris Freibergs salaulājās vēju pilsētā 11. novembrī pavisam šaurā draugu lokā. Pēc kāzām viņa pieņēma vīra uzvārdu un nu godājama par Lindu Mūrnieci-Freibergu.

Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni, Haralds un Helēna. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, taču pēc piecu gadu kopdzīves šī laulība tika šķirta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!