Foto: Privātais arhīvs

Kamēr tauta turpina diskutēt par to, vai dziedātājas Lindas Leen (attēlā centrā) šopavasar izveidotā bizīšu frizūra ir vai nav moderna, viņas kolēģis Lauris Reiniks, īpaši neiedziļinoties modes niansēs, šo sasuku nodēvējis vienkārši un trāpīgi – par ligzdu.

Kādām kāzu svinībām par godu Linda savu bizīšu rotu bija saveidojusi īpašā frizūrā, daudzās bizītes eleganti apvijot ap galvu. Iespējams, kāds to varētu dēvēt par copi, kāds - par mezglu, kāds cits - par augsto frizūru, taču Reiniks šim smalkumam atrada vienkāršāku apzīmējumu.

"Kas Lindai par ligzdu uz galvas?" ieraudzījis dziedātājas frizūru kādā Instagram bildē, neizpratnē bijis jaunais vīrietis. Arī citi puikas metušies jokot līdzi, spriežot, ka Lindas sasukā, iespējams, ieperinājušies strazdi.

Linda Leen gan puišu pļāpāšanu nav ņēmusi ļaunā. Gluži pretēji - viņa turpina eksperimentēt ar bizītēm, izveidojot no tām arvien jaunus un interesantus sakārtojumus, kas varētu iedvesmot arī citas dāmas, kuras vēl nevar izlemt, ko vasarā iesākt ar matiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!