Foto: DELFI

Pirms gada lielus svētkus piedzīvoja vietējie modīga dzīvesstila cienītāji – Rīgā durvis vēra pirmais H&M veikals, kas kļuva par pirmo populārā Zviedrijas zīmola tirdzniecības vietu Baltijā.

Pērnā gada oktobrī zīmols atvēra veikalu arī tirdzniecības centrā Alfa, kas jau pirmajā darbības dienā guva pamatīgu atsaucību, bet šonedēļ tika atklāts jauns tirdzniecības punkts lielveikalā Mols.

Kā jau ierasts, arī šoreiz zīmola pārstāvji bija parūpējušies par pārsteigumiem saviem pircējiem - atvēršanas dienā 50 pirmie pircēji, kas pieteicās rindā, tika pie dāvanu kartes 15 latu vērtībā.

Šis kārdinošais piedāvājums bija piesaistījis gana lielu uzmanību, un jau krietnu laiku pirms svinīgās sarkanās lentes pārgriešanas pie veikala ieejas pulcējās prāvs ļaužu pulciņš.

H&M veikals Molā ir izvietots vienā stāvā 1200 m² platībā, piedāvājot jaunākās kolekcijas sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Kā norāda uzņēmuma pārstāvji, šoruden sieviešu kolekcijas apģērbi ir vienlaikus izteikti sievišķīgi un funkcionāli. Kā galvenie apģērba gabali jāmin militāra stila mēteļi un žaketes, kā arī sievišķīgas blūzes un bikses. Vīriešu garderobē turpretim dominē sezonai atbilstošas žaketes un adījumi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!