Foto: Privātais arhīvs
2000. gadu pirmajā pusē lielu popularitāti iekroja Krievijas duets "t.A.T.u", kura dalībnieces bija piemīlīgas meitenes Ļena Katina un Jūlija Volkova. Abas joprojām ir tabloīdu uzmanības lokā, un nu zināms, ka Ļenai Katinai jaunas attiecības.

36 gadus vecā košā rudmate Ļena Katina vairs nav brīva sieviete – viņa uzsākusi mīlas romānu ar uzņēmēju Dmitriju Spiridonovu, kurš, kā vēsta Krievijas "PeopleTalk", ir "dolāru miljonārs".

Katinas jaunais draugs ir maksājumu platformas "Cloud Payments" izveidotājs un ģenerāldirektors. Turīgais vīrietis un dziedātāja ir kopā kopš šā gada jūnija, ziņo informēti avoti. Abi iepazinušies uzņēmēja dzimšanas dienas ballītē, kur Katina uzstājās kā aicinātā viešņa ar privātu koncertu.

Katina publiski nav izrādījusi savas jaunās attiecības, taču miljonārs neslēpj, ka ir kopā ar Krievijā populāro dziedātāju.

Pati Katina audzina sešus gadus vecu dēlu Aleksandru, kurš nāca pasaulē viņas laulībā ar rokmūziķi Sašo Kuzmanoviču. Pāris apprecējās 2013. gadā, taču savienība ilga tikai trīs gadus. 2019. gadā Katinas laulība tika oficiāli šķirta; ar bijušo vīru viņa saglabājusi labas attiecības.

Atgādinām, ka krievu grupa "t.A.T.u." tika dibināta 1999. gadā, kad Ļena un Jūlija bija tikai 14 gadus vecas. Desmit gadus vēlāk tika paziņots par dueta izjukšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!