Foto: Privātais arhīvs

Kamēr daļa sieviešu, kuras daba nav apveltījusi ar brangiem apaļumiem, sapņo par lielām krūtīm un krāj naudu silikona implantiem, citas publiski lepojas ar saviem mazajiem pupiņiem. Tīmeklī arvien populārāks kļūst tēmturis IttyBittyCommittee, kurš kļuvusi par dzīves moto daudzām dāmām visā pasaulē.

Sociālie tīkli ir vieta, kur ne tikai padalīties ar saviem ceļojuma foto, pazīmēties ar jaunākajām mantām vai izlikt publiskai apskatei kārtējo selfiju, bet arī protestēt pret sabiedrībā valdošajiem uzskatiem.

Tā, piemēram, nesen sievietes pārpludināja internetu ar bildēm, kurās iemūžinājušas savas neskūtās paduses. Vēlāk populārs kļuva tēmturis ThighReading, kura ietvaros dāmas publiskai apskatei izlika savas neglītās ciskas.

Tagad uzvaras gājienu sācis tēmturis, kurš radīts par godu visām tām sievietēm, kuras lepojas ar savām mazajām krūtīm. Mirkļbirka IttyBittyCommittee simbolizē protestu pret to, ka mūsdienās sievietes nerimstas izspīlēt visus savus sievišķīgos labumus un zīmēties ar tiem publiski - sociālajos tīklos un ne tikai.

I'm president of the Itty Bitty Committee 👅 #ThirstyTuesday

A photo posted by karrueche (@karrueche) on

Vietnē Instagram mazo pupiņu izrādīšanas neprātā iesaistījušies sieviešu tūkstoši, un par šī novirziena patronesi tiek dēvēta repera Krisa Brauna bijusī draudzene, aziātu izcelsmes modele Karučī Trana, kura, protams, ļoti lepojas ar savām plakanajām krūtīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!