Foto: Privātais arhīvs

Populārā dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Brikouska jeb seksīgā Lee (attēlā) aizvadītajā nedēļā pārsteigusi ne vienu vien savu sekotāju, sociālajos tīklos publicējot fotoattēlu ar jaunu tetovējumu.

Jaunā skatuves māksliniece jau no savas karjeras kaldināšanas pirmajām dienām uzmanību piesaistījusi ne tikai ar brīvo attieksmi pret dažādām ar seksu saistītām lietām, bet arī ar savas ārienes izdaiļošanu.

Meitenes rokas un citas ķermeņa daļas klāj mākslinieciski, krāsaini tetovējumi, kuri vēl joprojām tiek papildināti ar jauniem zīmējumiem. Tāpat īsu brīdi Lee vaigus rotāja "caurduri", un bija izvēlēti arī citi rotājumi.

Aizvadītajā nedēļas nogalē meitene, kura pati arī piestrādā tetovēšanas salonā Rīgas tinte, pieņēma lēmumu izdaiļot kādu līdz šim neaiztiktu vietu - mutes iekšpusi, un uz viņas iekšlūpas tapis tetovējums - vārds "Sasha" un sirsniņa.

Meitenes jaunais tetovējums izsaucis īstu emociju vētru viņas sekotāju vidū, un daudzi pauduši neticību, ka tetovējums ir īsts, bet pati Lee to apstiprinājusi, norādot, ka viņa nav no tām meitenēm, kas niekojas ar tetovējumu uzlīmītēm vai flomāsteriem.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!