Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto
Latviešu dziedātāja Liene Greifāne, kura šogad Maskavā ieguva kinorežisores diplomu, paziņojusi par jaunu nodarbošanos – viņa maizi pelnīs kā radošā direktore restorānā Krievijas kūrortpilsētā Sočos.

Greifāne, kura uz Krieviju pārcēlās 2016. gadā, uzsākusi darba gaitas restorānā "Aurum", kas atrodas Sočos. Uz Sočiem no Maskavas Greifāne nolēma pārcelties pērnā gada izskaņā kopā ar visu ģimeni – vīru un dēlu.

Nu dziedātāja pavēstījusi, ka siltajā kūrortpilsētiņā atradusi darbu – viņa būs restorāna mākslinieciskā direktore. "No šodienas esmu radošā direktore restorānā "Aurum". Būs daudz kā interesanta – šovi, mūzikli, koncerti... Gaidām visus ciemos," krievu valodā "Instagram" vietnē informē Greifāne. "Aurum" atrodas pašā Melnās jūras krastā un piedāvā panorāmas skatu no galdiņiem.

Restorāna mājaslapā izlasāms, ka tas ir gluži jauns – atvēries tikai šā gada jūlijā. Kolektīvā ir šefpavārs, pārvaldnieks, menedžere un someljē, un nu viņiem pievienosies latviešu dziedātāja.

"Delfi" jau vēstīja, ka Greifāne ar izcilību pabeigusi Krievijas kinematogrāfijas institūtu, iegūstot augstāko profesionālo izglītību filmu režijā. Pirms pieciem gadiem dziedātāja pārcēlās uz dzīvi Maskavā, kur uzsāka studijas.

Krievzemē kopā ar viņu dzīvo arī vīrs Igors un abu kopīgais dēliņš Kristofers. Savukārt dziedātājas vecākais dēls Sebastians Matiass dzīvo Amerikā pie sava tēta Arta Bronuša. 2018. gadā viņa atklāja, ka dēls Amerikā paliks uz visu mūžu: "Krievija viņam nepatīk, un Latvijā viņš arī negrib būt, jo tur nav ne tēvs, ne mamma."

Liene Greifāne agrāk bija zināma ar skatuves vārdu Liene Candy. Dziedātāja kļuva pazīstama pēc dalības 2004. gada TV šovā "Fabrikas Muzikālais Teātris", kur viņa ierindojās otrajā vietā. Vēlāk viņa piedalījās vairākos citos televīzijas šovos. Tāpat arī piedalījusies nacionālajā atlasē "Eirovīzijai" un pārstāvējusi Latviju "Jaunajā Vilnī".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!