Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja LieneCandy jeb Liene Greifāne (attēlā) šovasar kļūs par mammu savam otrajam dēliņam, bet pirms dzemdībām Liene nedaudz paeksperimentējusi arī ar savu vizuālo tēlu.

Savā sociālā tīkla Instagram profilā Liene publicējusi dažas fotogrāfijas, kurās viņa redzama ar jaunu frizūru - bobcat jeb zēngalviņu, kāda gan atsevišķos dzīves posmos viņai jau ir bijusi.

Vienā no fotogrāfijām Liene pozē kopā ar citu dziedātāju Samantu Tīnu, mīļi nodēvējot viņu par savu "koņčitu desiņu".

Jau vēstīts, ka maija beigās Liene apprecējās ar sava gaidāmā bērniņa tēvu - uzņēmēju Igoru Lipaju. Laulību ceremonija notika Rīgas Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā, klātesot tikai lieciniekiem.

Lienei līdz šim bijušas attiecības ar vairākiem pazīstamiem pašmāju vīriešiem. 2004. gadā mūziķe apprecējās ar sava dēliņa Sebastiana Matiasa tēvu - uzņēmēju Arti Bronušu, taču starp abiem 2009. gadā izveidojās pamatīgas nesaskaņas, kā rezultātā pāris gadus vēlāk laulība tika šķirta.

Neilgi pēc paziņojuma par laulības izjukšanu dziedātāja uzsāka attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu, kuru pati sieviete dēvēja par savu īsto mīlestību, bet jau pēc nepilna gada abi izšķīrās.

Savukārt 2010. gada vasarā LieneCandy sabiedrībā izgāja kopā ar modeli Kārli Venckoviču - abi jaunieši neslēpa savas tuvās attiecības, bet intervijās dziedātāja lepojās, ka viņai pirmo reizi mūžā ir attiecības ar tik skaistu vīrieti. Tiesa gan, gada izskaņā arī šīs attiecības izjuka.

Pēcāk Liene paziņoja, ka viņai vīriešus nevajagot un daudz labprātāk viņa bauda brīvas sievietes statusu, taču, par spīti šiem apgalvojumiem, viņai izveidojās romantiskas attiecības ar amerikāņu uzņēmēju Metjū Batleru.

Drīz vien arī šis mīlas stāsts beidzās, kad aizvadītā gada nogalē mūziķe uzzināja, ka Batlers pārgulējis ar citu sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!