Foto: Privātais arhīvs

Populārā vīriešu žurnāla Playboy Latvijas izdevuma galvenais redaktors Jurģis Liepnieks (attēlā) sava jaunā amata pienākumus pilda kopš šī gada sākuma, un publicista darba specifika jau izraisījusi labdabīgu skaudību Liepnieka vīriešu kārtas draugu un kolēģu lokā.

Izsaucot joku un draudzīgas apcelšanas vētru, žurnāla redaktors savā sociālā tīkla Facebook profilā publicējis attēlu, kurā redzams, apskaujot pievilcīgu bruneti, kuras kailumu slēpj vien adīta micīte un dūraiņi.

Pikanto attēlu Liepnieks raksturojis, ironiski nodēvējot to  par "kārtējo garlaicīgo dienu darbā", un kā mediju speciālists atzina sarunā ar DELFI Izklaidi, kailas krūtis tik tiešām nu ir kļuvušas par fundamentālu vīrieša profesionālās ikdienas sastāvdaļu.

"Fotogrāfijā redzama februāra meitene, kas būs uz šī mēneša žurnāla vāka. Mums bija fotosesija Siguldā uz kalna, un tā nu arī tapa šī bilde," fotogrāfijas izcelšanos skaidro Liepnieks.

"Ja pusaudža gados man būtu bijusi tik laba fantāzija un es vispār būtu uzdrošinājies par ko šādu sapņot, tad tai laikā man šis šķistu visu manu sapņu piepildījums.

Tagad šis darba blakusefekts, protams, nereprezentē visus manus sapņus, un vairs nav tik aktuāls, bet diezgan droši varu teikt, ka tik daudz kailu krūšu un kailu meiteņu, cik esmu aplūkojis, mēnesi strādājot par žurnāla Playboy redaktoru, līdz šim netiku redzējis visā savā dzīvē," smejas Liepnieks.

Taujāts, kā pret žurnāla redaktora darba patīkamāko daļu attiecas viņa dzīvesbiedre, publicists sirsnīgi nosaka, ka viņam ar savu sievieti ir no tiesas paveicies.

"Mana dzīvesbiedre ir pasaulē labākā sieviete, kura pret mana darba specifiku izturas ar sapratni un zina, ka man var uzticēties, jo nekādas ētikas robežas nepārkāpšu.

Tādēļ no savas pieredzes varu ieteikt visām sievietēm, lai viņas saviem vīriešiem dod zināmu brīvību un nemoka viņus par katru sīkumu.

Tas tikai un vienīgi stiprina un uzlabo attiecības. Kā piemēru varu minēt arī savas attiecības, kas pēc darba uzsākšanas žurnālā Playboy ir kļuvušas pat vēl labākas un stiprākas nekā bija pirms tam," priecājas Liepnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!