Foto: Publicitātes foto
Jau vairākus gadus viens no populārākajiem un ļaužu iecienītākajiem Krievijas slēpošanas kūrortiem – Šeregešas kūrorts Kemerovas apgabalā Sibīrijā – sezonu noslēdz ar festivālu "GrelkaFest", kura kulminācijā ļaudis bikini un pelbiksēs slīd lejup pa nogāzi.

Aizvadītās nedēļas izskaņā šajā masveida akcijā piedalījušies un ar slēpēm vai sniega dēli knapā apģērbā no kalna lejā laidušies vairāk nekā 1700 puspliki ļautiņi. Festivāla sociālo tīklu profilos tiek vēstīts, ka uz starta stājies "1761 seksīgs nobrauciena dalībnieks".

Kūrorts atrodas gandrīz 4000 kilometru attālumā no Krievijas galvaspilsētas Maskavas, un, lai gan nokļūšana tajā ir ne tikai laikietilpīga, bet arī visai dārga, ikgadējais mūzikas un ziemas sporta veidu festivāls, kas šogad sākās 5. aprīlī un noslēdzās 14. aprīlī, ierasti izraisa lielu ļauži interesi.

Pasākuma ietvaros ļaudis baudīja arī muzikālus priekšnesumus, dažādu grupu un mākslinieku uzstāšanās, sporta sacensības un pat skaistuma konkursu, kurā tika kronēta "Mis Šeregeša".

Saskaņā ar organizatoru izplatīto informāciju, pasākumā piedalījušies tūristi no visas plašās Krievijas, tostarp Maskavas un Sanktpēterburgas, un arī ārvalstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!