Foto: Privātais arhīvs

Populārā dziedātāja Linda Leen (attēlā) turpina papildināt savu jauno, mežonīgo tēlu. Vēl vairāk pasvītrojot savu nepieradināto imidžu, Linda tikusi pie aktuālajiem hennas zīmējumiem.

Kā sociālajos tīklos, publicējot attēlu ar skaisti apzīmētu kreiso roku, atklāj dziedātāja, viņa hennas tetovējumu sev izveidojusi pati.

"Acis darba izbijās, rokas darba nebijās," raksta dziedātāja, kuru nu jau var dēvēt arī par hennas zīmējumu mākslinieci.

Šopavasar ļoti aktuālie hennas tetovējumi ir lielisks akcents dziedātājas pavasara tēlam, ko veido brūnas afrikāņu bizītes, labi iesauļota āda un hipsterīga stila apģērbs.

Dziedātājas jaunais tēls jau izpelnījies pārsvarā pozitīvu tautas vērtējumu. Simtiem fanu ir sajūsmā par mākslinieces, kuru allaž bija pierasts redzēt ļoti sievišķīgā tēlā, mežonīgo imidžu.

TV "seja" Dagmāra Legante Lindu pat publiski nodēvējusi par "afro beibi" un arī citi populāri cilvēki izteikuši prieku par Lindas "afro gēna" izpausmi.

"Es tik ātri sadzīvojos ar šo "gēnu", ka tagad man ir sajūta, ka tas vienmēr ir bijis," savu afrikāņu pusi komentējusi dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!