Foto: Mango
Populārā pašmāju dziedātāja Linda Leen (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē uzstājās Dailes teātrī, kur skatītājus sajūsmināja ne tikai viņas muzikālais sniegums, bet arī pikantā kleitiņa.

Svētdienas pievakarē Dailes teātrī risinājās Lindas Leen audiovizuālais, kino burvības iedvesmotais koncerts Cinema, kura laikā klausītāju mīlestību iemantojusī mūziķe ne tikai dziedāja, bet arī pati spēlēja klavieres un flautu.

Kā jau tas mūsdienās ierasts, reti kura skatuves māksliniece koncertu pavada vienā tērpā - arī Linda Leen skatītāju šoreiz priecēja ar vairākām tērpa maiņām, bet īpašu sajūsmu koncerta apmeklētājos radīja zeltītā brokāta minikleitiņa ar drosmīgo dekoltē, kas pikanti atsedza dziedātājas ķermeņa aprises.

Linda Leen intervijās vienmēr uzsvērusi, ka savā profesionālajā darbībā ir perfekcioniste, kas dažkārt sarežģī gan viņas komandas, gan pašas dziedātājas darbu, bet, gatavojoties Dailes teātrī notikušajam koncertam, viņa sarunā ar izdevumu TV Izklaide pauda pārliecību, ka viņai kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti izdosies aizpildīt skatuvi, lai gan līdz šim lielkoncertos viņa uzstājusies kopā ar orķestri.

"Var aizpildīt skatuvi tikai ar saturu un harismu. Ja var ticēt tam, ko cilvēki saka, man tāda ir. Es arī pati jūtu, ka man tā harisma ir, kaut arī ir reizes, kad tā mani mazliet pieviļ, tad man ir vairāk jāpaļaujas uz savām tehniskajām iespējām," pirms uzstāšanās intervijā prātojusi Linda Leen.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!