Foto: Privātais arhīvs
Kopš uzvirmoja runas par krahu viesnīcnieces Lindas Mūrnieces pēkšņajā trešajā laulībā, spraigie notikumi tālāk attīstās virzienā uz to, ka tik tiešām, visticamāk, būs šķiršanās.

Kā zināms, Linda Mūrniece pēkšņi un negaidīti Lāčplēša dienā apņēma vīru, ar kuru pazīstama bijusi vien dažus mēnešus, taču sirds teikusi, ka liepājnieks Agris Freibergs ir īstais. Arī vairākās intervijās Mūrniece publiski pauda: ja reiz mani viņā nekas nekaitina un neesam šajos mēnešos strīdējušies, tā ir ļoti laba zīme.

Diemžēl pāra pēdējā mīļbildīte kopā, kas feisbukā tika publiskota 20. decembrī, nu ir dzēsta. Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns" – abi vairs nav pat draugos, abi savas soctīklu platformas "iztīrījuši" no kopīgajām bildēm.

"Kas Jauns" Mūrnieci un Freibergu sauc par "Liepājas populārākajiem jaunlaulātajiem". Atšķirībā no iepriekšējām reizēm, kad Mūrniece publiski vēstījusi par savas privātās dzīves peripetijām, šoreiz Linda atsakās komentēt, kas tad īsti laulībā atgadījies. Arī portāla "Delfi" uzrunāta, Mūrniece lūdza likt mierā viņas privāto dzīvi, bet uz jautājumu, vai laulību ar Freibergu plāno šķirt arī juridiski, sacīja: "Nē, neplānoju."

Par liepājnieka Freiberga statusu interesējies arī laikraksts "Kurzemes vārds", kam jaunlaulātais paziņojis, ka komentāru nebūs, jo tāda esot pāra vienošanās. Viņš vien pateicis, ka "cilvēki gan precas, gan šķiras".

Tikmēr Linda Mūrniece sociālajos tīklos dažkārt publisko savus pārdomu tekstus, tomēr to saistība ar šķiršanos pēc divu mēnešu laulības ir netieša. "Par tiem, kas mūs mīl. Par neveiksminiekiem, kas mūs zaudējuši. Un par tiem laimīgajiem, kas mūs satiks!" kādā no ierakstiem feisbukā pauž Mūrniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!