Foto: Publicitātes foto
Skaistuma konkursu rīkotāju Kristīni Lindenblati (attēlā) pēdējā laikā grūti atpazīt. Simpātiskā sieviete ir pamatīgi notievējusi, un viņas pozitīvo izskata pārmaiņu pamatā ir dažas vienkāršas viltības.

"Kopš janvāra esmu zaudējusi deviņus kilogramus. Vispār jau pie mana svara zuduma vainīgs vīrs. Ar janvāri viņš pieteicās bodibildinga programmā, un es sapratu, ka man jātur līdzi. Jo, ja cilvēks man blakus izskatās lieliski, man arī jābūt formā," sarunā ar "Delfi Izklaidi" smejas Lindenblate.

Viņa izlēmusi pilnībā atteikties no miltu izstrādājumiem un alkohola. "Alkohols ir pirmais, no kā jāatsakās, ja vēlas notievēt. Tas aiztur ūdeni un dubulto uzņemtās kalorijas," patiesību, ko, iespējams, nezina daudzas dāmas, kam patīk vakaros iemalkot vīnu, atklāj konkursu rīkotāja.

Divus mēnešus pēc uztura režīma maiņas viņas svars nav mainījies. "Tad mans draugs Sergejs Jēgers ieteica man labu masieri. Sāku iet uz masāžām, un acīmredzot tas iekustināja kaut kādus procesus – svars strauji sāka kristies," stāsta Lindenblate.

Lai arī viņa neesot piesmakušo sporta zāļu cienītāja, bez fiziskajām aktivitātēm neiztikt, ja vēlas tvirtu augumu. "Es izvēlos pastaigas svaigā gaisā. Man ir paveicies, jo dzīvoju pie jūras un man ir suns.

Ik dienas gar jūru nostaigāju vismaz četrus kilometrus, citreiz ar suni, citreiz ar nūjām. Tagad, vasarā, kad pludmalē ir cilvēki, ar suni neeju, bet izvēlos nūjas," stāsta skaistuma konkursu rīkotāja.

Viņa atklāj, ka nav nospraudusi sev konkrētu termiņu, cik ilgi režīms jāietur, vai arī izvirzījusi kādu mērķi svara ziņā. "Es šobrīd jūtos ļoti labi – manī ir tik daudz enerģijas un spēka! Tajā pašā laikā es sevi nemoku.

Šad tad atļaujos apēst arī kādu kūkas gabalu. Katru rītu sāku, uzkāpjot uz svariem, un pēc tā izvērtēju, ko attiecīgajā dienā varu atļauties. Ja skaitlis mani neapmierina, attiecīgajā dienā vairāk izvēlos dažādus dārzeņu ēdienus," dzīvot veselīgi un tievēt viegli izvēlas Lindenbalte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!