Pirmdien, 5. novembrī, pēc diennakti ilga lidojuma Filipīnās ieradusies Latvijas pārstāve pasaules skaistāko Playboy modeļu konkursa finālā - Lingita Lina Bopulu (attēlā), kura plašāku sabiedrības atpazīstamību iemantoja pēc dalības šovā Okartes skatuve.

Par konkursa aktivitātēm meitene savus draugus un atbalstītājus informē sociālajos tīklos, publicējot gan fotogrāfijas, gan īsus ziņojumus par notiekošo.

”Pēc vairāk nekā divdesmit četrām lidostās un lidmašīnās pavadītām stundām esmu ieradusies Filipīnās. Ļoti sirsnīga un jauka sagaidīšana," savā Facebook profilā raksta Lingita.

Filipīnās meitene sagaidīta ar īpašo konkursa lenti un ziediem, kā arī Playboy automašīnu, kas Lingitu nogādājusi uz viesnīcas numuriņu, kurā konkursa dalībnieci iepriecinājis arī īpašs organizatoru sveiciens.

Sastopot pārējās konkursa finālistes dzīvē, Lingita atzīst, ka par konkurenci vairs neuztraucas un tā vietā izbauda notiekošo. ”Redzot citu meiteņu fotosesijas bildes, man bija bail, jo visas likās tādas baigi krutās. Bet bez make-up un fotošopa meitenes ir vienkāršas, jaukas un patiesas. Te ir tiešām jauki," priecājas meitene.

Lingitas Facebook profila sekotāju uzmanību izpelnījusies arī bilde, kurā meitene redzama ar Dienvidāfrikas pārstāvi (attēlā), jo tieši Lingitas vizuālais tēls šķiet piemērotāks tieši šai valstij, savukārt Dienvidāfrikas fināliste ir ar gaišu ādas krāsu.

Šo fenomenu Lingita nav kavējusies arī jautri komentēt: ”Es un Dienvidāfrika. Laiks iet uz priekšu, un viss mainās. Tāds varētu būt piemērotākais apraksts."

Playboy rīkotā modeļu konkursa Playmate of the Year fināls notiks Filipīnu galvaspilsētā Manilā 14. novembrī, un konkursā piedalās arī pārstāves no Nīderlandes, Vācijas, Horvātijas, Serbijas, Venecuēlas, Filipīnām, Slovākijas, Dienvidāfrikas, Rumānijas un Polijas.

Foto galerijā: dažas no meitenēm, kas ar Lingitu mērosies spēkiem cīņā par kārdinošo titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!