Foto: F64

Populārā pašmāju diētas ārste Lolita Neimane (attēlā), sākoties jaunajam gadam, nolēmusi piekrist izaicinājumam un ļauties stila pārvērtībām, piedaloties raidījumā Ievas pārvērtības.

Sabiedrības dāma, kura par diētas ārsti kļuvusi, jo pati savulaik bijusi apaļīga, vienmēr bijusi drosmīga, veidojot savu stilu - viņa sabiedrībā izgājusi gan ar melniem matiem, gan sarkanās ādas biksēs vai apavos ar augstiem papēžiem, gan citos interesantos un aci piesaistošos tērpos.

Pēc neilgām pārdomām viņa piekritusi piedalīties Ievas pārvērtībās - televīzijas skatītāji diētas ārstes stila izmaiņām varēja sekot līdzi trešdienas, 18. janvāra, vakarā, bet pati sieviete par piedzīvoto paudusi gandarījumu.

"Man patīk viss, kas ir jauns, jo viss, kas ar mani ir noticis - to neviens nevar atņemt. Tas, ko es vispirms sapratu, es varu mērīt arī tādas drēbes, kas pirmajā brīdī šķiet - nu galīgi nē. Esmu ieguvusi jaunu tēlu.

Gribētu visām Latvijas sievietēm novēlēt šādas pārmaiņas, jo tas dod impulsu un stimulu turpmāk. Apkārt ir tik daudz negāciju, bet šādas pārvērtības ļauj saprast, ka viss taču ir forši, ka viss ir citādāk. Atrasties skaistumkopšanas salonā, kad ap tevi  čubinās - tas ir fantastiski," par piedzīvoto jūsmojusi Neimane.

Galerijā: Lolita Neimane pirms un pēc pārvērtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!