Foto: Mango

TV3 laika ziņu vadītāja un radio Star FM "balss" Maija Rozīte-Krištopane (attēlā) gan televīzijas skatītājus, gan dažādu pasākumu apmeklētājus priecējusi ne tikai ar vienmēr žilbinošu smaidu, bet arī ar lieliskām auguma formām, un tagad Rozīte atklājusi savu izskata recepti.

"Mans labas figūras noslēpums ir vakuummasāža. To iesaku visā, jo procedūrai patiešām ir redzams efekts un rezultāti. Ar to var risināt gan medicīniskas, gan estētiskās problēma - cīnīties ar lieko svaru, augums kļūst slaidāks, āda tvirtāka un tonizētāka," sarunā ar žurnālu Ieva jūsmojusi Rozīte.

Tā kā strauji tuvojas pludmales sezona, daudzu sieviešu prātus nodarbina jautājums, kā līdz vasaras sākumam ātri un veiksmīgi atbrīvoties no ziemā uzkrātajiem kilogramiem, un arī šajā gadījumā Rozīte iesaka izmantot vakuummasāžu.

"Ja nepieciešams sagatavoties vasaras sezonai, iesaku iziet pilnu nedēļas vai divu kursu un pēc tam atkārtot vienu vai divas reizes nedēļā. Rezultāti garantēti, un līdz ar to pati ar sevi vari būt apmierināta," padomu devusi populārākā laika ziņu moderatore Latvijā.

Tā kā sievietei svarīgs ir ne tikai izskats, bet arī iekšējā labsajūta, Rozīte atklājusi arī lietas, kas viņai sniedz labu garastāvokli un rada prieku ikdienā - starp tām ir vīram Kasparam aizvadītajos Ziemassvētkos uzdāvinātais čivavas suņuks Mocarts, komēdijseriāli, kā arī iPod atskaņotājs, jo Rozīte atzinusi, ka viņas dzīvē mūzika ieņēmusi lielu lomu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!