Foto: AFP/Scanpix
Par popmūzikas karali dēvētā Maikla Džeksona meita Parisa (attēlā) atzinusi, ka viņai nākas grūti samierināties ar skolasbiedru izsmieklu - viņiem mirušās slavenības atvase šķiet dīvaina un nesaprotama meitene.

Intervijā žurnālam Glamour 14 gadus vecā Parisa neslēpj, ka atšķirīgās izturēšanās dēļ citi skolēni izsmej gan viņu, gan viņas draugu. "Viņiem nepatīku ne es, ne mans draugs, jo mēs esam ārpus vispārējiem rāmjiem. Mēs nevienu nekopējam.

Mans brālis Prinss sauc mani par gotu, bet es vairāk esmu rokenrola meitene. Par mani skolā smejas bariem skolasbiedru. Bet, ja man vajadzētu kaut ko ieteikt citām meitenēm, es ieteiktu atslābināties un viņus ignorēt," teikusi meitene.

Parisas konflikti ar vienaudžiem jau izraisījuši viņas naidu pret skolu. "Šausmas! Es negribu atgriezties tajā elles caurumā, ko mēs saucam par skolu. Pirmā skolas diena - glābiet mani," meitene ierakstījusi savā mikroblogā.

Savukārt ģimenē 2009. gadā mirušā mūziķa meita saņem atbalstu un uzmanību. Viņas krustmāte Latoija Džeksone jau novērtējusi viņas spējas mūzikā. "Viņa dzirdēja, kā es spēlēju ģitāru un dziedu, un bija sajūsmā. Viņa tiešām mani ļoti iedvesmo, un tas ir tik jauki no viņas puses," dzīves priecīgāko pusi atklāja Džeksone.

Par spīti tēva vēlmei norobežot bērnus no slavas, kamēr viņi nebūs sasnieguši 18 gadu vecumu, Parisa Džeksone jau noslēgusi līgumu par piedalīšanos filmā Lundon's Bridge and the Three Keys. Arī ģimenē ne visi atbalstot viņas vēlmi filmēties, bet Latoija piekritusi arī šim meitenes lēmumam.

"Es vienkārši nedomāju, ka man jāsamierinās ar to, ka esmu tikai Maikla Džeksona meita. Daudzi cilvēki domā, ka tas  ir vienīgais iemesls, kāpēc kaut ko daru, bet es vēlos parādīt, ka man patiešām ir talants, un es ar visu tikšu galā pati. Es vēlos pati būt personība," intervijā žurnālam uzsvēra Parisa Džeksone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!