Foto: Vida Press

22 gadus vecā dziedātāja Mailija Sairusa (attēlā) kļuvusi par šī brīža šovbiznesa lielāko draiskuli, un to viņa kārtējo reizi apliecinājusi, šonedēļ ar draugiem dzīrojot Maiami naktsklubā E11EVEN.

Uz klubu viņa bija atnākusi kopā ar "ballīšu karalieni" Parisu Hiltoni un savu jauno mīļāko - leģendārā aktiera Arnolda Švarcenēgera dēlu Patriku, ar kuru tiekas kopš oktobra.

Kā, atsaucoties uz aculiecinieku stāstiem un internetā izplatītajiem video, vēsta ārvalstu mediji, Mailija klubā darīja to, kas viņai sanāk vislabāk, - proti, iznāca publikas priekšā un gluži kā striptīza dejotāja kratīja savu dibenu (šo nodarbi mūsdienās sauc par tverkingu).

Un arī Švarcenēgers juniors ar Hiltoni reaģēja atbilstoši - Mailijas mitrajās bikšelēs nemitīgi bāza sarullētus dolārus (pēc mediju aprēķiniem, aptuveni 10 tūkstošus).

21 gadu vecais Švarcenēgers, kurš strādā par modeli un reizēm arī filmējas, ar dziedātāju tiekas vien dažus mēnešus, taču kādā senā intervijā bija stāstījis, ka Mailija Sairusa ir viņa sapņu sieviete.

Stāstot par ideālām "meitenēm, ar ko tikties nākotnē", Patriks žurnālam Details Magazine 2011. gadā atzina, ka labprātāk satiktos ar dziedātāju Selēnu Gomesu vai modeli Kendelu Dženneru, tomēr vislabākā esot tieši Mailija.

Tiesa, tālajā 2011. gadā Mailija vēl bija skaista, godīga meitene, kura vēl nebija nolēmusi kļūt par popmūzikas draiskuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!