Foto: Privātais arhīvs

Elīna Maligina mainījusi savu vārdu, turklāt gan soctīklos, gan dzīvē, atsaucoties uz publikāciju izdevumā "Privātā Dzīve", pirmdienas vakarā ziņo portāls Santa.lv.

Daudzpusīgā māksliniece Elīna Dzelme, kura pirms četriem gadiem kļuva par "Olainfarm" pāragri mirušā vadītāja Valērija Maligina atraitni, šobrīd dēvējama par Helēnu Oru, ne vairs Elīnu Maliginu. Turklāt no viņas soctīklu kontiem pazudušas vairums fotogrāfiju, kas liecināja par aizgājušo laiku.

Elīna agrāk sociālajos tīklos bija atrodama ar savu veco vārdu, taču nu viņa ir "Helen Ora". Arī viņas mākslas darbu interneta adrese nu ir helen-ora.com.

Kā sieviete skaidro "Privātajai Dzīvei", jaunā identitāte ļaušot Elīnai atbrīvoties no daudziem tituliem, kas viņai tikuši sabiedrības piešķirti iepriekš – bijusi Džilindžera sieva, tad Maligina atraitne, vēl senāk – aktrise. "Ir jādzīvo tālāk, un tas nav vienkārši," skaidrojusi Elīna, kurai Helēnas vārds nepavisam nav svešs. Izrādās, viņa jau kopš bērnības izjutusi sevi kā Helēnu, tas bijis viņas otrais vārds arī skolas laikā. Savukārt stāsts par to, kāpēc tieši "Helen Ora" ir viņas jaunā identitāte, esot pārāk personisks, māksliniece skaidrojusi "Privātās Dzīves" publikācijā.

Kā zināms, bijusī Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme bija precējusies ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru, abu attiecībās pasaulē nāca meitiņa Hanna. Šī laulība izjuka 2014. gadā. Pēc diviem gadiem Elīna apprecējās ar "Olainfarm" īpašnieku Valēriju Maliginu, kurš pēkšņi un negaidīti devās mūžībā 2017. gada nogalē. Pēc tam sākās mantojuma cīņas nelaiķa tuvāko radinieku starpā, kas pavisam nav norimušas vēl šobaltdien. Pēc vīra nāves Helēna Ora aktīvi attīstīja savas mākslinieces gaitas Eiropā, bet par pārdzīvoto traģēdiju – mīlestības zaudēšanu – medijos izteikusies skopi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!