Foto: Publicitātes foto

Multiplikācijas seriāla Simpsoni galvenā varoņa Homēra Simpsona sieva Mārdža kļuvusi par grafiskā dizaina projekta dalībnieci, vairākos modes vēsturē slavenos tērpos "pozējot" žurnālam Vogue.

Idejas autors ir mākslinieks Aleksandro Palombo, kurš arī iepriekš veidojis līdzīgus projektus, taču tik prestižā žurnālā viņa darbi publicēti pirmo reizi.

Kā redzams foto galerijā, Mārdža "pozē" slavenajā Bjorkas gulbja kleitā, kurā viņa bija ieradusies uz 2011. gada "Oskaru" pasniegšanas ceremoniju, Odrijas Hepbernas kleitā no filmas Brokastis Tifānijā, Elizabetes Hārlijas tērpā no filmas Četras kāzas un vienas bēres pirmizrādes.

Tāpat Mārdža redzama Madonnas tērpā no Žana-Pola Gotjē kolekcijas, Keitas Midltones kleitā, kādā viņa bija atnākusi uz preses konferenci paziņot par savu saderināšanos, Merilinas Monro karjeras slavenākajā brīdī, kā arī Keitas Mosas pozā (attēlā) žurnāla Playboy sesijā.

Pēc idejas autora domām, ikvienā sievietē ir kaut kas no Mārdžas Simpsones, tāpēc šiem darbiem vajadzētu sasildīt daiļa dzimuma pārstāvju sirdis.

"Daudzos gadījumos tieši kleita sievieti pārvērš par stila ikonu, bet citās situācijās tieši sieviete izgaismo kleitu un padara to ļoti īpašu," uzskata Palombo.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!