Foto: Publicitātes foto
Pēdējā laikā lielu popularitāti globālajā tīmeklī iekarojusi kāda jauna izklaide – iespaidīgu uzacu piezīmēšana mazuļiem -, un arvien vairāk sociālo tīklu lietotāju visā pasaulē iesaistās mirkļbirkas #babyeyebrows neprātā.

Kļūt par šī stulbinga dalībnieku ir pavisam vienkārši - ar kosmētisko zīmuli jāuzzīmē lielas uzacis savam vai kāda paziņas mazulim, tad šīs "ekstrēmās pārvērtības" jāiemūžina foto, un noslēgumā attēls, pievienojot mirkļbirku #babyeyebrows, jāizliek publiskai apskatei sociālajos tīklos.

Tie, kuri vēlas būt īpaši radoši, uz bēbja sejas drīkst uzzīmēt arī ūsiņas un bārdu. Tāpat atļauts katru uzaci zīmēt savā krāsā, turklāt tām obligāti nav jābūt vienādā lielumā. Galvenais - atbrīvot mākslinieka talantu, kas dziļi sirdī mājo katrā no mums.

Īsā laikā šis novirziens tīmeklī iemantojis visai lielu popularitāti, un mazuļu seju apzīmēšana dažiem jaunajiem vecākiem kļuvusi par tik iemīļotu izklaide, ka tie stulbinga ietvaros izveidojuši vairākus dažādus attēlus, kuros variējuši gan ar saviem zīdaiņiem piezīmēto uzacu krāsu, gan formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!