Foto: AP/Scanpix

ASV prezidenta Donalda Trampa izteikumi ne vienu reizi vien samulsinājuši sabiedrību, un jaunākie ziņu virsraksti liecina – arī viņa dzīvesbiedre Melānija Trampa ne vienmēr atbalsta visu, kas izskanējis no vīra mutes.

Jau vēstīts, ka aizvadītās nedēļas izskaņā notika Gridirona kluba vakariņas, kas Trampam bija pirmās vakariņas ar mediju pārstāvjiem kopš viņa stāšanās amatā pirms 13 mēnešiem. Šis pasākums ir tradīcija, kas aizsākusies 1885. gadā, un tā laikā ASV prezidenti parasti uzstājas ar asprātīgu runu, kā arī uzklausa preses pārstāvju politiskos ieteikumus.

Tramps savā pusstundu garajā uzrunā pārsteidza ar divdomīgiem jokiem par to, ka ASV varētu satikties ar Ziemeļkoreju, ja vien Phenjana vispirms "atbruņotos", kā arī ieminējās, ka viņš neizslēdzot tiešas sarunas ar Kimu Čenunu.

Tāpat arī prezidents pasmējās par to, ka viņa administrācijā tik bieži notiek darbinieku maiņa, un prātoja, kurš nākamais pametīs Balto namu – viņa padomdevējs Stīvens Millers vai viņa sieva Melānija Trampa.

Izdevums "Hollywood Reporter" no Baltajam namam pietuvināta avota, kas vēlējies saglabāt anonimitāti, ieguvis ekskluzīvu informāciju, ka prezidenta joks esot ļoti apbēdinājis viņa sievu Melāniju, kura, par spīti visam, bijusi kopā ar savu vīru gan priekos, gan bēdās.

"Melānija jau ir pieradusi pie Donalda humora un parasti tam nepievērš nekādu uzmanību, bet viņa nebija priecīga, ka kļuvusi par daļu no viņa joka," izdevums citējis informatoru.

Kā norādījis zinātājs, Melānijai vienmēr esot paticis saglabāt savu privāto telpu, tomēr viņa atbalsta savu vīru un dara visu iespējamo, lai godam izpildītu pirmās lēdijas pienākumus, kas arī paģēr dzīvi starmešu gaismās. To, ka prezidents viņu iepinis savos jokos, Melānija esot uztvērusi kā klaju necieņu.

"Padarīt viņu par joku tik daudz cilvēku priekšā ir visu robežu pārkāpšana, tā ir necieņa. Bet, kā jau parasti, Melānija tikai pasmīnēs un to pieņems, jo viņa pārāk labi zina – strīdēties ar vīru par viņas jūtu aizskaršanu ir pilnīgi bezjēdzīgi. Pat ja viņa to darītu, viņa nemūžam strīdā neuzvarētu Donaldu, jo tādas vienkārši ir viņu attiecības," sacījis informators.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!