Foto: Privātais arhīvs

Latvijā augušais režisors Miks Ozoliņš nu jau daudzus gadus dzīvo un rosās ASV. TV šova "Kad viņas satiekas" dāmas viņu sazvanīja, lai uzzinātu, kā Mikam šobrīd klājas privātajā dzīvē.

Miks Ozoliņš iepriekš bija zināms kā dāmu "copēšanas" kursu pasniedzējs, un arī viņam pašam privātajā dzīvē gājis krāšņi. Kādu laiku Amerikā viņš bija kopā ar Riannas bekvokālisti Kimu, kura dāvāja Mikam meitu, taču pilna ģimene tā arī neizveidojās.

Šovā "Kad viņas satiekas" Ozoliņš klāsta, ka ir ieradis tikties tikai ar alfa jeb pirmklasīgām sievietēm, un patlaban viņa meklējumi turpinās. Ozoliņš šobrīd bauda brīva vīrieša statusu – dāmas gan "rotējot" viņam apkārt, bet jauns attiecības viņš veidot nesteidzoties. Arī tik populārajā "Tinder" aplikācijā viņš esot neregulārs viesis – te atgriežoties, te atkal dodot priekšroku citiem iepazīšanās veidiem.

Ozoliņam ir arī padoms dāmām, kā atpazīt vīrieti, kuram attiecībā uz tevi ir nopietni plāni: "Ja vecis tevi vēlēsies, viņš darīs visu, lai to izrādītu un aicinātu uz randiņu. Lai cik viņš kūtrs nebūtu. Ja tev liekas – viņš divus mēnešus bijis tik aizņemts, lai gan dzīvo tepat blakus, tu vienkārši neesi viņu prioritāšu skaitā. Ja viņš to nedara, tad šaubos, vai tāds vīrietis tev vajadzīgs, jo viņam vienkārši nav mugurkaula," saka Ozoliņš, kurš savulaik pasniedzis sieviešu "copēšanas" kursus.

Miks šobrīd esot pabeidzis darbu pie savas jaunās grāmatas "1001 guru", kas drīz ieraudzīs dienas gaismu. Tā esot balstīta Mika personīgajā pieredzē un stāsta arī par viņa attiecību pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!