Foto: Privātais arhīvs
Uzņēmēja Aināra Šlesera vecākais dēls Edvards ir kopā ar politiski aktīvo blogeri un vlogeri Beatu Jonīti, izpētījis izdevums "Privātā Dzīve". Šo faktu arī pati Jonīte apliecinājusi sociālajā tīklā "Facebook".

Beatu Jonīti sākumā Latvijā plašāk iepazina tieši jaunieši – viņa aktīvi rosījās kā jūtūbere, virtuāli iepazīstinot ar savām dzīves nostājām. Tad Jonīte iesaistījās politikā, kandidējot no partijas KPV LV. Par Saeimas deputāti Jonīte gan nekļuva, taču kļuva par ministra padomnieci sabiedrisko attiecību jautājumus toreizējam ekonomikas ministram Ralfam Nemiro (KPV LV) un vēlāk arī tābrīža iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam (KPV LV).

Bet tad Jonīte šos darbus pameta, jo bija saņēmusi uzaicinājumu mācīties prestižajā Oksfordas Universitātē. Jonīte aizbrauca no Latvijas, lai studētu.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", Jonīte studiju gadu krietni jaukāku vērsis viņas mīļotais vīrietis, un tas ir uzņēmēja un miljonāra Aināra Šlesera vecākais dēls Edvards. Edvards piedalījies arī Jonītes 26. dzimšanas dienas svinības, kad viņa augustā atgriezusies mājās Latvijā.

Pati Jonīte no komentāriem par savām attiecībām atturas, taču soctīklos parādījies abu kopīgais attēls ar šādu tekstu: "Neaptverami, ka jau vairāk nekā gads pagājis, kopš par savu cilvēku varu saukt interesantāko sarunu biedru, smieklīgāko joku autoru, partneri [..], vienkārši savu labāko draugu," rakstīja Jonīte, Edvardu nosaucot par savu miera ostu.

Edvards Šlesers ir 27 gadus vecs vīrietis, kuru "Dienas Bizness" 2019. gadā ierindoja 11. vietā pašmāju miljonāru sarakstā, viņa bagātība tika lēsta ap 45 miljoniem dolāru. Savukārt 2020. gadā Šlesers bija ierindots 100 lielāko pelnītāju 19. vietā.

Iepriekš Šlesers bija kopā ar kādu vācieti vārdā Selma, kura arī, tāpat kā Edvards, absolvējusi prestižu privāto universitāti Londonā.

Edvards ir viens no pieciem uzņēmēja Aināra Šlesera un viņa kundzes Ineses bērniem. Jau vēstīts, ka Ainārs Šlesers nolēmis atgriezties politikā, augustā dibinot savu partiju.

Savukārt Beata Jonīte ir modes dizaineres un zīmola "Nolo" autores Viktorijas Jonienes meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!