Foto: Vida Press

Maiami tuvojas prestižā skaistumkonkursa Miss Universe fināls, un tā dalībnieces nodemonstrējušas nacionālos kostīmus, un, pēc ārvalstu mediju vārdiem, tas bijis viens no atmiņā paliekošākajiem pasākumiem konkursa ietvaros.

Dalībnieces bija izvēlējušās visai neparastus tērpus - tā, piemēram, "Mis Lielbritānija" uz mēles uznāca īsā sarkanā frakā, kas imitē karaliskās gvardes kostīmu, bet "Mis ASV" publisku iepriecināja peldkostīmā ar milzu spārniem.

"Mis Venecuēla" parādījās tērpā, kas rotāts ar lapām, ziediem un tauriņiem, "Mis Krievija" uznāca greznā baltā kleitā, kas rotāta ar smaragdiem un rubīniem, bet vislielāko pārsteigumu sagādāja "Mis Kanāda" Šanele Bekenlēnere (attēlā).

26 gadus vecā skaistule - kā jau hokeja dzimtenes pārstāve - bija tērpusies kleitā, kuras aizmugurē bija piestiprinātas hokeja nūjas, bet aiz viņas muguras rēgojās elektroniskais tablo.

"Tas ir labākais kostīms, kādu vien esmu redzējis. Tagad es esmu viņas fans," sociālajos tīklos komentējis kāds Miss Universe skatītājs.

Jau ziņots, ka nesen konkursa dalībnieces izraisīja arī starptautisku skandālu - pārāk draudzīgā "selfijā" bija pozējušas savstarpēji naidīgo valstu Izraēlas un Libānas nacionālo konkursu uzvarētājas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!