Foto: instagram.com/pixeefox/
Zviedru izcelsmes modele un "dzīvā lelle" Piksija Foksa (attēlā), kurai satriecoši slaida vidukļa dēļ nācies atbrīvoties no sešam ribām, turpina priecēt pasauli ar vizuālajām pārvērtībām. Šoruden dakteri uzlaboja viņas sēžamvietas aprises, un tagad iespējams novērtēt operācijas rezultātus.

Tiek lēsts, ka šobrīd 26 gadus vecajai daiļavai veiktas desmitiem plastiskās operācijas un vismaz 100 dažādas skaistuma procedūras, lai viņa īstenotu sapni par līdzināšanos multeņu varonei Jessica Rabbit jeb Džesikai Rabitai.

Krūšu palielināšana, ribu izņemšana, acu implanti, dažādas injekcijas un neskaitāmas citas procedūras – plastikas ķirurgu paveikto darbu saraksts ir gana iespaidīgs un garš. Tiesa, lai gan Piksija savulaik atzinusi, ka operācijas sagandējušas viņas mīlas dzīvi, šoruden viņa atkal gūlās zem skalpeļa, lai uzlabotu dupsi.

Jau vēstīts, ka Piksija saviem "Instagram" sekotājiem nesen vēstīja, ka plastikas ķirurgi viņas dupša vaidziņos un gurnos injicējuši taukus, kas atsūkti no citām viņas ķermeņa zonām. Beidzot daiļava ir atkopusies no operācijas un nodemonstrējusi savu jauno vizuālo tēlu, kā arī ļāvusi ielūkoties operāciju zālē un procedūras norisē.

"Barcoft TV" publicējis īsfilmu, kurā iemūžināts, kā dakteri apstrādājuši Piksijas sēžamvietu un pie reizes arī uzpumpējuši viņas lūpas. Savukārt divas nedēļas vēlāk modele Zviedrijā apciemojusi savu ģimeni, lai atrādītu vizuālās pārmaiņas.

Tiesa, Piksijas tētis Karls Aksels Bartholfs un māmiņa Anna Lena par savas meitas pārvērtībām nav bijuši sajūsmā un pauduši bažas par viņas veselību.

"Viņai šobrīd ir 26 gadi. Kas notiks, kad viņai būs 62? Viņa agrāk bija ļoti skaista. Viņa zina, ka man tas nepatīk, tomēr galvenais, lai mana meita ir laimīga," savas domas paudusi Piksijas mamma.

"Viņa mums neko neteica, kad pirmo reizi veica plastisko operāciju. Viņa joprojām no mums daudzas lietas slēpj. Es vienmēr domāju, ka viņa izaugs un kļūs par floristi. Visi tā domāja," piebildis ar plastiskajām operācijām apsēstās daiļavas tēvs.

Tiesa, pat vecāku bažas Piksiju nespēj atturēt no ļaušanās mākslīgā skaistuma valdzinājumam. Kā atklājusi modele, nākamgad viņa ieplānojusi veikt vēl desmit procedūras un sažmiegt ciešāk savu korseti, lai iekļūtu Ginesa rekordu grāmatā kā pasaulē tievākā vidukļa īpašniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!