Foto: Privātais arhīvs

Latviešu modele Viktorija Vailda (attēlā), kura lielāko daļu laika pavada ārpus dzimtās zemes robežām, neoficiāli tiek dēvēta par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci, un sieviete ir pārliecinājusies – ar mākslīgām krūtīm dzīve ir ne tikai aizraujošāka, bet arī vieglāka.

Lai gan cilvēkiem šķiet, ka plastikas ķirurgu uzlaboti apaļumi prasa īpašas rūpes, Viktorija sarunā ar DELFI Izklaidi šo mītu kliedē.

"Nekāda īpaša kopšana nav vajadzīga. Tieši tāpat kā dabiskām krūtīm arī uzlabotām krūtīm ir nepieciešama masāža un speciāli krēmi, kā arī, protams, vajag izvēlēties pareizu krūšturi," skaidro modele, kura savu apaļumu dēļ ir uzmanīga arī ar diētām.

"Galvenais ir neieturēt krasas diētas, jo tā var zaudēt krūšu apjomu. Sievietes noteikti ir ievērojušas, ka atkarībā no viņu svara un diētām mainās arī viņu krūšu izmērs. Nodarbojaties ar sportu, lietojiet pilnvērtīgu uzturu un būsiet gan lieliskā formā, gan noskaņojumā," vienkāršajos labsajūtas noslēpumos dalās Viktorija.

"Ar mākslīgām krūtīm dzīvot ir daudz vieglāk, jo tām ir forma un nekas nekur nekarājas. Var vilkt kleitas ar dekoltē pat bez krūštura, un vienmēr izskatīsies labi," plusus dzīvei ar palielinātām krūtīm uzskaita kuplo formu īpašniece, uzsverot, ka tām sievietēm, kuras ar plastikas palīdzību vēlas piešķirt formu mazām krūtīm, gan vajadzētu uzmanīties.

"Mazas nedabīgas krūtis ir smieklīgas, jo izskatās kā mazas, apaļas bumbiņas un vēl pie tam ir cietas. Bet, jo lielākas, jo mīkstākas un līdzīgākas dabiskajām krūtīm. Un vīrieši ir sajūsmā," pārliecinājusies Viktorija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!