Foto: Vida Press

Daudzi ir pārliecināti, ka Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene, bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kura tagad dēvējama par Saseksas hercogieni Meganu, britu karaliskajā ģimenē ienesusi jaunas vēsmas. Viņa ne vienu reizi vien pārkāpusi karalisko etiķeti un protokolu, un, lai gan daudzi to slavējuši, pati hercogiene savas nepiespiestās un draudzīgās izturēšanās dēļ nereti arī nonākusi neveiklās situācijās.

Hercogiene šonedēļ Londonā piedalījusies jauno līderu samitā, un britu presē lielu ievērību izpelnījusies viņas sasveicināšanās ar pasākuma rīkotāju Keitu Robertsoni.

Briti jau sākuši pierast pie tā, ka Meganai patīk apskauties, tomēr Robertsone, kura ar hercogieni sasveicinājusies uz skatuves lielas auditorijas priekšā, pieturējusies pie tradīcijām un pakniksējusi.

Savukārt hercogiene tikmēr mēģinājusi viņu apskaut, un radusies visai neveikla situācija, jo abas dāmas nav sapratušās. Tiesa, sievietes visai veikli izgājušas no misēkļa, par to tikai pasmejoties.

Kā ziņo britu mediji, nekur nav rakstīts likums par to, kā ļaudīm būtu jāsasveicinās ar karaliskās ģimenes pārstāvjiem, tomēr tradicionāli iegājies tā, ka sievietes parasti kniksē, savukārt vīrieši viegli pieliec galvu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!