Foto: Vida Press
Lai gan daži spītīgi apgalvo, ka mīlestībai nav vecuma ierobežojuma un gadi vispār ir tikai skaitlis, pāri ar lielu vecuma atšķirību vienmēr liek trīt mēles. Par britu tabloīdu mīlulīšiem kļuvusi 39 gadus vecā televīzijas šovu zvaigzne Lorīna Harisa un viņas mīļotais, topošais aktieris Konors Jemms (abi attēlā), kurš ir 21 gadu vecs.

Vēl jo interesantāku šo savienību dara fakts, ka Lorīna ir transpersona. Viņa pasaulē nākusi kā puisēns Džeimss, bet jau pusaudzes gados aptvēra, ka jūtas kā sieviete, kas iesprostota vīrieša ķermenī. 2002. gadā viņai tika veikta dzimuma maiņas operācija.

Savukārt Konors ir panseksuālis, kas nozīmē, ka viņš nešķiro cilvēkus pēc viņu dzimuma, seksualitātes un izskata. Viņam patīk visu dzimumu un orientāciju cilvēki.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", Lorīna un Konors attiecības uzsākuši pavisam nesen, un, lai gan šīs attiecības ilgst tikai dažus mēnešus, abi jau kļuvuši par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem pārīšiem britu tabloīdos.

Lorīna atklājusi, ka ar Konoru iepazinusies "Twitter" tīklā. Konors piesekojis viņas profilam, abi sākuši virtuālu sarunu, bet drīz vien satikušies arī dzīvē. Abu pirmais skūpsts esot bijis magnētisks. Savukārt par lielo gadu starpību abiem ir pilnīgi nospļauties.

"Viņš liek man justies jaunākai, un es arī tagad izskatos jaunāka, gluži kā Bārbija. Es arī esmu sākusi ēst veselīgāk un ievēroju diētu," sacījusi Lorīna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!