Foto: DELFI

Par pirmo latviešu "Instagram" modeli dēvētā Agnija Grigule savus sekotājus regulāri aplaimo ar stilīgiem foto mirkļiem. Tajos modele atspoguļo ne vien savu dzīvesstilu, bet arī iepin pa kādam krāšņam selfijam, kurā priecē ar savu slaido augumiņu.

Nesen modes blogere publicējusi visai pikantu bildīti, kurā redzama melnā mežģīņu krūšturī. Tiesa, pretēji citām slavenām "Instagram" zvaigznēm, kuras nereti izvēlas pozēt pavisam kailas vai vienā vešiņā, savu pieticīgo augšiņu viņa ir papildinājusi ar augstas jostasvietas biksēm un izteiksmīgu platmali.

Par to, ka viņas sekotāji šādu uzdrīkstēšanos novērtēs, Agnija pārliecinājās jau pirms dažām dienām, kad bija ievietojusi līdzīgu foto identiskā krūšturī. Tikai dažu stundu laikā pēc bildes publicēšanas brīža jaunā sieviete paguva savākt gandrīz tūkstošiem "patīk" atzīmju, un arī jaunākais foto neatpalika.

Aktīvi ir arī komentētāji, kuri modes blogeri lutina ar atzinīgiem komplimentiem par viņas daiļo izskatu un veiksmīgo foto kadru. Agnija pieklājīgi atbild ikvienam komentētājam, veltot sirsnīgu paldies.

you feat. maldives 🌺🌴🐚🍑

A photo posted by a g n i j a (@agnijagrigule) on Jan 15, 2017 at 9:20am PST

big girls don't cry 🍈

A photo posted by a g n i j a (@agnijagrigule) on Jan 12, 2017 at 11:06am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!