Foto: DELFI

Aizvadītajās brīvdienās Spīķeru radošajā kvartālā norisinājās biedrības Labo darbu fabrika rīkotā labdarības akcija Garage sale, kurā par saprātīgām naudiņām varēja iegādāties sabiedrībā zināmu cilvēku sarūpētas lietas.

Andelēšanās notika divu dienu garumā, un tirdziņš, kurā varēja iegādāties apģērbus, apavus un aksesuārus, ko sarūpējuši latviešu dizaineri, mūziķi, televīzijas un radio personības un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki, izpelnījās lielu atsaucību.

Izpārdošanu ar savu klātbūtni bija pagodinājuši arī vairāki populāri un zināmi pašmāju ļaudis - aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (attēlā), modes dizaineres Līga Banga un Natālija Jansone, dziedātāja Natālija Tumševica, internetveikala Woodstock Boutique izveidotājs Sergejs Hatanzeisky un citi modīgi rīdzinieki.

Kā vēsta pasākuma organizatori, izpārdošanā savāktie līdzekļi tiks novirzīti basketbola laukuma celtniecībai un sporta laukuma remontam Rīgas bērnu namā Vita.

Akcija Garage sale norisinās vairākas reizes gadā, un labdarības tirdziņa mērķis ir palīdzēt padarīt gaišāku internātskolu un bērnu namu bērnu ikdienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!